Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 -

ειδοποιητήρια



Αναρτήθηκαν στο MyCar τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας για το 2023

Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας του 2023, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΑΔΕ. Οι ιδιοκτήτες ΙΧ αυτοκινήτων και μοτοσικλετών μπορούν να βρουν στην πλατφόρμα myCar το σχετικό σημείωμα.



Ειδοποιητήρια για κατεδαφίσεις ελληνικών σπιτιών στη Χειμάρρα αποστέλλουν οι Αλβανοί - Τι απαντά το ΥΠΕΞ

Συνεχίζονται οι αλβανικές προκλήσεις στην ελληνική μειονότητα της Χειμάρρας.

 



ΕΦΚΑ: Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια. Παράταση για την πληρωμή

Στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια για τις ασφαλιστικές εισφορές του Μαρτίου που θα πρέπει να πληρώσουν ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες, όπως είχε προαναγγείλει ο διοικητής του φορέα, Αθανάσιος Μπακαλέξης.



ΕΦΚΑ: Παράταση για την πληρωμή των εισφορών Μαρτίου

Σήμερα αναρτώνται τα ειδοποιητήρια του ΕΦΚΑ για τις εισφορές Μαρτίου που αφορούν περίπου 1,4 εκατομμύρια ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες.



Νέα ειδοποιητήρια για τις εισφορές Μαρτίου του ΕΦΚΑ

Σήμερα αναμένεται εκτός απροόπτου η ανάρτηση των νέων ειδοποιητηρίων για τις εισφορές Μαρτίου του ΕΦΚΑ σε 1,4 εκατ. ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες.



ΕΦΚΑ: Πληροφορίες για παράταση πληρωμής των εισφορών Ιανουαρίου

Μάχη με το χρόνο δίνει η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) για να αναρτήσει στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ περίπου 60.000 ειδοποιητήρια που εκκρεμούν ακόμη σήμερα την ώρα που αύριο, Παρασκευή, εκπνέει η προθεσμία για την πληρωμή των εισφορών του Ιανουαρίου για ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους.