Κυριακή 19 Μαΐου 2024 -

Ειδικό σχολείο



Δολοφονία Τοπαλούδη: “Πήγαιναν έξω από το ειδικό σχολείο για να ψαρέψουν κορίτσια”

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του πατέρα της 19χρονης. Της κοπέλας με αναπηρία, η οποία βιάστηκε λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και μάλιστα στον βιασμό της φέρεται να εμπλέκεται ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους στην υπόθεση Τοπαλούδη.



Ανησυχία για 14 κρούσματα λεπτοσπείρωσης σε ειδικό σχολείο - Τι καταγγέλλουν οι γονείς

Μέλη του Συλλόγου Γονέων στο 2ο Εργαστήριο Ειδικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) του δήμου Πυλαίας πραγματοποίησαν διαμαρτυρία για τις συνθήκες υγιεινής στο σχολείο καθώς και για την υγεία μαθητών και προσωπικού μετά τα κρούσματα λεπτοσπείρωσης που εκδηλώθηκαν, αλλά και την επανειλημμένη παρουσία ποντικιών από τον Νοέμβριο.

 



Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες για κρούσματα λεπτοσπείρωσης σε ειδικό σχολείο

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε επώνυμη καταγγελία για κρούσματα λεπτοσπείρωσης σε ειδικό σχολείο της Θεσσαλονίκης, λόγω εμφάνισης τρωκτικών στο κτίριο όπου στεγάζεται το σχολείο.



Ιστιαία: Ειδικό σχολείο για ΑΜΕΑ

Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.κ. Χρυσοστόμου, τελέστηκε σήμερα (17/1/2017) με κάθε επισημότητα ο Αγιασμός Εγκαινίων του Ειδικού Σχολείου ΑμΕΑ Καμαρίων, η λειτουργία του οποίου έχει ήδη αρχίσει.