Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ειδικά μισθολόγια



Εμπιστευτικό έγγραφο του ΕΦΚΑ «ομολογεί» λάθη στα αναδρομικά!

Εμπιστευτικό έγγραφο του ΕΦΚΑ, αποκαλύπτει σωρεία λαθών στα ποσά των αναδρομικών που πληρώθηκαν τον Δεκέμβριο σε χιλιάδες συνταξιούχους από ένα σύνολο 121.401 συνταξιούχων αποστράτων και άλλων κατηγοριών ειδικών μισθολογίων.



Πέρασε από την Βουλή η τροπολογία για τα αναδρομικά για τα ειδικά μισθολόγια

Ολα τα κόμματα ψήφισαν υπέρ.

Ψηφίστηκε στην Ολομέλεια από όλα τα κόμματα, πλην της Χρυσής Αυγής που δήλωσε «παρών», η τροπολογία που προβλέπει την εφάπαξ καταβολή αναδρομικών σε ένστολους, δικαστικούς, πανεπιστημιακούς, γιατρούς ΕΣΥ και μέλη των Κρατικών Ορχηστρών και της Λυρικής Σκηνής.



Ειδικά μισθολόγια: Πρόταση για ομαλή μετάβαση στους νέους μισθούς

Τα νέα ειδικά μισθολόγια ισχύουν αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου 2017.  Ωστόσο  η εφαρμογή τους ακόμα δεν έχει αρχίσει, ενώ υπάρχουν πρόσθετες παρεμβάσεις, με βάση νεώτερους νόμους που ψηφίστηκαν στη Βουλή.



Ειδικά μισθολόγια: Οι νέοι μισθοί για Ένστολους

Ειδικά μισθολόγια: Αλλαγές στις αποδοχές τους θα διαπιστώσουν σύντομα χιλιάδες υπάλληλοι και λειτουργοί του Δημοσίου όπως οι ένστολοι, οι γιατροί του ΕΣΥ, οι πανεπιστημιακοί καθηγητές με την εφαρμογή των νέων ειδικών μισθολογίων που ισχύουν αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου 2017.



Επιστημονική Επιτροπή Βουλής: Αντισυνταγματικές οι μειώσεις σε συντάξεις και ειδικά μισθολόγια

Έντονο προβληματισμό για την συνταγματικότητα των διατάξεων που φέρνουν νέες περικοπές στις συντάξεις και στα ειδικά μισθολόγια εκφράζει η επιστημονική επιτροπή της Βουλής.



Βίτσας: Δεν θα γίνει ούτε ένα ευρώ μείωση στα ειδικά μισθολόγια

Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα υπάρξει καμία μείωση στα ειδικά μισθολόγια των ενόπλων δυνάμεων, έδωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας.