Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 -

έγκυο



Φρίκη! Μαχαίρωσε την έγκυο σύντροφό του για να σκοτώσει το μωρό

Μια ίστορία φρίκης συγκλονίζει τη Νέα Υόρκη  με πρωταγωνιστή έναν άνδρα ο οποίος μαχαίρωσε έξι φορές στην έγκυο σύντροφό του στην κοιλιά για να σκοτώσει το μωρό της.



ΣΟΚ! Σκότωσε έγκυο τραγουδίστρια γιατί αρνήθηκε να χορέψει [ΒΙΝΤΕΟ]

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η εν ψυχρώ δολοφονία τραγουδίστριας που ήταν έγκυος στο Πακιστάν.

Το βίντεο δείχνει δύο άνδρες να πετούν χρήματα στα πόδια της ενώ εκείνη τραγουδάει όρθια, στη συνέχεια ακούγονται πυροβολισμοί και η άτυχη κοπέλα βρίσκεται στο έδαφος.



Φρίκη στο Κορωπί: Ληστές έβαλαν το όπλο στην κοιλιά έγκυου απειλώντας την [BINTEO]

Στιγμές τρόμου έζησε μια έγκυος γυναίκα στο Κορωπί όταν δύο ληστές μπήκαν στο σπίτι της και δεν δίστασαν να της βάλουν το όπλο στην κοιλιά και να την απειλήσουν προκειμένου να τους πει πού είχε τα χρυσαφικά στο σπίτι της.



ΗΠΑ: Αστυνομικοί σκότωσαν έγκυο μητέρα 3 παιδιών στο σπίτι της

Μία ακόμη τραγωδία με αρνητικούς πρωταγωνιστές αστυνομικούς και θύμα μία αθώα γυναίκα, εκτυλίχθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στο Σιάτλ. Μία 30χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών έχασε τη ζωή του από σφαίρες αστυνομικών μέσα στο ίδιο το σπίτι της, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στην περιοχή, αλλά και στα αμερικανικά social media.



Ιταλία: 18 χρόνια στο κτήνος που έβαλε φωτιά στην έγκυο φίλη του

Σε 18 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο Paolo Pietropaolo που έβαλε φωτιά στην Carla Caiazzo όταν του είπε πως θέλει να χωρίσουν.