Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Εγκλωβισμένοι



Σταμάτησαν οι προσπάθειες διάσωσης σε χρυσωρυχείο στη Ρωσία υπό τον κίνδυνο νέας κατάρρευσης

Υπό τον φόβο νέας κατάρρευσης σταμάτησαν προσωρινά οι περισσότερες προσπάθειες διάσωσης στο χρυσωρυχείο της περιφέρειας Αμούρ στη Ρωσία που έχουν εγκλωβιστεί 13 άνθρωποι όπως έκανε σήμερα γνωστό το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.



«Δύσκολη η κατάσταση» για τους 13 εργάτες που παραμένουν εγκλωβισμένοι σε χρυσωρυχείο της Ρωσίας δύο ημέρες

«Για μια δύσκολη κατάσταση» έκαναν λόγο οι ρωσικές αρχές την Τετάρτη, καθώς συνεχίζονται οι προσπάθειες απεγκλωβισμού 13 εργατών που έχουν παγιδευτεί εδώ και 48 ώρες σε χρυσωρυχείο της περιφέρειας Αμούρ στη ρωσική Άπω Ανατολή έπειτα από κατάρρευση.



Φυλή: Παραμένουν οι τρεις εγκλωβισμένοι στη Μονή Κλειστών – Αρνήθηκαν να φύγουν πεζοί λόγω τραυματισμού

Εγκλωβισμένο στα χιόνια παραμένει από χθες το βράδυ το αυτοκίνητο με τους τρεις επιβάτες στη Μονή Κλειστών στη Φυλή.

Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι δυσμενείς, υπάρχει χαμηλή νέφωση, περιορισμένη ορατότητα, ασθενής χιονόπτωση και άνεμοι περίπου 9 μποφόρ.



Σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμένους στην Αταλάντη - Ανάμεσά τους ένα 4χρονο παιδί (ΦΩΤΟ)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στο 143ο χλμ της Εθνικής Οδού Λαμίας – Αθηνών λίγο μετά την Αταλάντη. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lamiareport.gr, ένα αυτοκίνητο με προορισμό της Αθήνα εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε στο οδόστρωμα. Στο όχημα επέβαιναν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και το 4χρονο εγγονάκι τους.



Τροχαίο με δύο εγκλωβισμένους στην αερογέφυρα της Θέρμης

Σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε νωρίτερα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών, κατά τη διάρκεια της οποίας εγκλωβίστηκαν μέσα στο ένα εμπλεκόμενο όχημα δύο άτομα.

Εννέα πυροσβέστες συμμετείχαν στην επιχείρηση απεγκλωβισμού ενός άνδρα και μίας γυναίκας από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου. Το ανδρόγυνο μεταφέρθηκε με τραύματα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.



Θεσσαλονίκη: Απεγκλωβίστηκαν 12 άτομα που είχαν παγιδευτεί στον Χορτιάτη

Δώδεκα άτομα που επέβαιναν σε τρία τζιπ και είχαν παγιδευτεί σε αδιέξοδο στις ανατολικές πλαγιές του Χορτιάτη απεγκλωβίστηκαν χάρη στις ενέργειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.