Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ



«Εγχείρησαν την πριγκίπισα Κέιτ, γιατροί του “νοσοκομείου του πάπα”», γράφει το ιταλικό περιοδικό Gente

Σύμφωνα με το ιταλικό περιοδικό Gente, γιατροί της πολυκλινικής Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης, συνέθεσαν την επιστημονική ομάδα η οποία ανέλαβε την επέμβαση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ. Πρόκειται για το νοσοκομείο στο οποίο εισάγονται, ανέκαθεν, όλοι οι ποντίφικες και στο οποίο έχει μεταφερθεί, επανειλημμένα, και ο πάπας Φραγκίσκος.



Αισόδοξος ο Ηλίας Βρεττός λίγο πριν το δύσκολο χειρουργείο στη λεκάνη

Καλημέρα! Καλή εβδομάδα! Πάμε γερά!!», ήταν το αισιόδοξο μήνυμα του Ηλία Βρεττού λίγο πριν μπει στο χειρουργείο για να υποβληθεί σε δύσκολη επέμβαση στη λεκάνη.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό την εικόνα της Παναγίας και του Χριστού και έγραψε: «Καλημέρα! Καλή εβδομάδα! Πάμε γερά!!».



Νέο χειρουργείο για τον Ηλία Βρεττό - Τι λένε οι δικοί του άνθρωποι;

Όλα πήγαν καλά στο πρώτο διπλό χειρουργείο για τον Ηλία Βρεττό. Ο τραγουδιστής πέρασε την πόρτα του χειρουργείου λίγο μετά τη 13:00 το μεσημέρι. Η επέμβαση σε μηρό και βραχίονα ολοκληρώθηκε μετά από 2,5 περίπου ώρες.



Μαρία Μενούνος: Συγκλονίζει με το βίντεο που δημοσίευσε, δείχνοντάς την 24 ώρες μετά το χειρουργείο

Πριν από έξι μήνες πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας και κατάφερε να βγει δυνατή. Η Μαρία Μενούνος (Maria Menounos) μετά τη σοβαρή χειρουργική επέμβαση που έκανε, όταν της βρήκαν όγκο στον εγκέφαλο, προσπαθεί να δίνει στον κόσμο ελπίδα και να στέκεται στο πλάι όσων την έχουν ανάγκη.



Εγχείριση ανοικτής καρδιάς για τον πατέρα του Σάκη Τανιμανίδη

Σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς υπεβλήθη, πριν από λίγες ημέρες, ο μπαμπάς του παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη, Στέφανος. 

Ο ίδιος με post στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ενημέρωσε πως ύστερα από κάποιες ενοχλήσεις που είχε το τελευταίο δίμηνο έκανε εξετάσεις και οι γιατροί τον έβαλαν εσπευσμένα στο χειρουργείο. 



Εγχειρίστηκε ο Μαραντόνα

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στον ώμο υποβλήθηκε ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Οι θεράποντες ιατροί γνωστοποίησαν ότι όλα πήγαν καλά με την επέμβαση και σύντομα ο 57χρονος ζωντανός θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου θα είναι απολύτως εντάξει.