Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 -

εγγόνι



Τροχαίο στο Αίγιο : Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο οδηγός που σκότωσε τη γιαγιά με το εγγονάκι της

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 28χρονος σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού που προκάλεσε το φριχτό τροχαίο δυστύχημα στις Καμάρες Αιγιαλείας.

Ειδικότερα, στις 25 Αυγούστου, ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και παρέσυρε μια 67χρονη γυναίκα και το σχεδόν ενός έτους εγγονάκι της, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος.



Ενθουσιασμένος ο Κάρολος με το τρίτο εγγόνι του

Ο πρίγκιπας Κάρολος δήλωσε ότι είναι «ενθουσιασμένος» για τη γέννηση του τρίτου εγγονού του, του δεύτερου γιου του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του Κέιτ, το όνομα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί προς το παρόν.

Ο πρίγκιπας Κάρολος, 69 ετών, εξέφρασε τη «μεγάλη χαρά του που απέκτησε ένα νέο εγγόνι».



Νέο μέλος στην οικογένεια του Παχάλη

Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης και η σύζυγός του, Αλίκη είναι ευτυχισμένοι καθώς ένα ακκόμη μέλος έρχεται στην οικογένειά τους

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει ένα εγγονάκι Σύντομα θα αποκτήσει ακόμα ένα παιδάκι και έτσι ανυπομονούν να σφίξουν στην αγκαλιά τους και το δεύτερο εγγονάκι τους!



Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκαλύπτει σε ποιον μοιάζει το εγγόνι της

Η Ντόρα Μπακογιάννη παραχωρησε σε χαλαρή διάθεση μια συνέντευξη στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον λίγο μηνών εγγονό της.



Καταδίκασαν 70χρονο που έκλεψε ένα κομμάτι κοτόπουλο για το άρρωστο εγγόνι του!

Μπορεί οι αριθμοί να ευημερούν πλέον στην Κύπρο, η οποία αρχίζει και βρίσκει ξανά τον "βηματισμό" της στις διεθνείς αγορές, ωστόσο κάπου εκεί έξω υπάρχουν συμπολίτες μας οι οποίοι ακόμα υποφέρουν και αντιμετωπίζουν δυσεπίλυτα προβλήματα, που τους ωθούν σε πράξεις απελπισίας, ακόμα και στην παρανομία.



Παππούς για δεύτερη φορά ο Γιώργος Σουφλιάς

Ιδιαιτέρως χαρούμενος είναι τις τελευταίες εβδομάδες και δεν το κρύβει ο Γιώργος Σουφλιάς.

Ο Λαρισαίος πρώην υπουργός που μετά την απόσυρσή του από την κεντρική πολιτική σκηνή περνά το χρόνο του κυρίως στην πρωτεύουσα αλλά και στη γενέτειρά του, την Αγία Τριάδα Φαρσάλων, έγινε για δεύτερη φορά παππούς.