Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ



Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ορίστηκε σε εφορευτική επιτροπή για τις εθνικές εκλογές

Ένα έγγραφο από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών με το οποίο καλείται ως αναπληρωματικό μέλος της εφορευτικής επιτροπής στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, έλαβε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Όπως μετέδωσε το site 3pointmagazine.gr, ο σούπερ σταρ του NBA καλείται να αναλάβει καθήκοντα αναπληρωματικού μέλους στην επιτροπή του 199ου τμήματος στου Ζωγράφου.



Εκλογές 2019: Άργησε δικαστικός αντιπρόσωπος στην Αιτωλοακαρνανία - Απουσίες σε εφορευτικές

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ξεκίνησε και εξελίσσεται στη Δυτική Ελλάδα ο δεύτερος γύρος των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.

Μόνο σε ένα εκλογικό τμήμα στην Αιτωλοακαρνανία ξεκίνησε με καθυστέρηση η ψηφοφορία, λόγω αργοπορίας του δικαστικού αντιπροσώπου, ενώ καταγράφονται εκ νέου απουσίες μελών των εφορευτικών επιτροπών.



Ο Ταχιάος πήγε να ψηφίσει και έμαθε πως ήταν... εφορευτική επιτροπή!

Σήμερα το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος άσκησε τα εκλογικά του δικαιώματα.

Ωστόσο όταν μπήκε στο εκλογικό τμήμα τον ενημέρωσαν ότι τον είχαν βάλει εφορευτική επιτροπή στο Β τμήμα που ψήφιζε.

 



Εκλογές 2019: Τι γίνεται αν δεν παρουσιαστείς στην εφορευτική επιτροπή;

Σε ρυθμούς εκλογών 2019 κινείται η χώρα και την Κυριακή 26 Μαΐου, εκτός από τους ψηφοφόρους, στα εκλογικά κέντρα θα πρέπει να προσέλθουν και όσοι κληθούν ως μέλη εφορευτικής επιτροπής.

Η συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία δεν είναι προαιρετική αλλά υποχρεωτική.



Ανακοίνωσαν λάθος ποσοστό επανεκλογής του Α.Τσίπρα!

Λάθος ήταν το ποσοστό που έλαβε ο Αλέξης Τσίπρας αρχικά! Από κεκτημένη ταχύτητα η εφορευτική επιτροπή φαίνεται πως έκανε ένα μικρό λάθος.

Στην πρώτη ανακοίνωση σημειώνονταν ότι ο Αλέξης Τσίπρας επανεξελέγη με ποσοστό 92,39%. Στην δεύτερη ορθή επανάληψη ενημέρωναν πως εξελέγη τελικώς με 93,54%.