Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 -

εφημεριδα συντακτων



Δημοσκόπηση Prorata για την Εφ.Συν.: Στις 8 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ

Προβάδισμα 8 ποσοστιαιών μονάδων δίνει στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ η έρευνα της Prorata για τη δυνητική εκλογική επιρροή των κομμάτων.

Συγκεκριμένα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει ποσοστό 34% έναντι 26% του ΣΥΡΙΖΑ.



Αγωγή Γεωργιάδη κατά της Εφημερίδας των Συντακτών. Ζητά 300.000 ευρώ

Αγωγή στην «Εφημερίδα των Συντακτών» κατέθεσε ο Αδωνης Γεωργιάδης διά του δικηγόρου του Αθανάσιου Πλεύρη για τα πρωτοσέλιδα και τα ρεπορτάζ της εφημερίδας σχετικά με το σκάνδαλο Novartis, τις επιστολές Φρουζή και τις αποφάσεις που πήρε ο ίδιος όταν ήταν υπουργός Υγείας.



Δημοσκόπηση Prorata για την Εφ.Συν.: Δέκα μονάδες μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ

Προβάδισμα δέκα μονάδων δίνει στην Νέα Δημοκρατία, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ ( 34%- 24%), νέα δημοσκόπηση της εταιρείας ProRata, για την Εφημερίδα των Συντακτών, με την ψαλίδα να ανοίγει σε σχέση με τον Σφυγμό του Ιανουαρίου, όταν το προβάδισμα για το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη έφτανε στις 8 μονάδες. 



Δημοσκόπηση Pro Rata: Στις δέκα μονάδες η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Διαφορά δέκα μονάδων μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει νέα δημοσκόπηση, από την εταιρία ProRata για την «Εφημερίδα των Συντακτών».

Σύμφωνα με την έρευνα, που καταγράφει το «ποσοστό δυνητικής επιρροής» των κομμάτων, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει το 34%  των ψήφων, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ το 24%. 



Δημοσκόπηση Prorata για την Εφ.Συν.: Προελαύνει η ΝΔ με προβάδισμα 12 μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα έως 12 μονάδες της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στη δυνητική εκλογική επιρροή καταγράφει δημοσκόπηση της Pro Rata για την Εφημερίδα των Συντακτών.

Συγκεκριμένα η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 33% (έως 29% το Νοέμβριο) έναντι 21% του ΣΥΡΙΖΑ (18% το Νοέμβριο).