Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

εδώλιο



Πάτρα: Στο εδώλιο 23χρονος για τη δολοφονία της μητέρας του

Το περιστατικό συνέβη στις 16 Φεβρουαρίου 2018 ενώ η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματα της στις αρχές Μαρτίου, του ίδιου χρόνου. Η ιστορία συγκλόνισε το Πανελλήνιο ενώ το δικαστήριο με βάση τα στοιχεία που προκύπτουν κατά την ακροαματική διαδικασία καλείται να διαλευκάνει πώς και γιατί συνέβη το περιστατικό φωτίζοντας τα αίτια της τραγωδίας.



Ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη στο εδώλιο

Κλήση από το Δικαστήριο έλαβε ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, για να καθίσει στο "σκαμνί" μέσα στο Μάρτιο. Η δίκη αφορά σε διένεξη μεταξύ του Ανδρέα Γιακουμάκη και του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, μετά τη δίκη του δεύτερου.



Βόλος: Στο εδώλιο ο 36χρονος που μαχαίρωσε 46 φορές τον εργοδότη του

Αναβίωσαν χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας εικόνες φρίκης από το στυγερό έγκλημα που συνέβη τον Δεκέμβριο του 2016 στον Αλμυρό με θύμα τον άτυχο 64χρονο επιχειρηματία Αριστείδη Κολοβό, ο οποίος είχε βρεθεί κατακρεουργημένος στο διαμέρισμά του.



Λασίθι: Στο εδώλιο αστυνομικοί για το θάνατο ενός 18χρονου δικυκλιστή

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Νεάπολης αναμένεται να καθίσουν σήμερα δύο αστυνομικοί, οι οποίοι κατηγορούνται για το θάνατο ενός 18χρονου δικυκλιστή μετά από τροχαίο ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν.

Μάλιστα μεταξύ άλλων κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, σωματική βλάβη από αμέλεια από υπόχρεο, και ψευδορκία.



Στο εδώλιο δώδεκα φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης

Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου αναμένεται να καθίσουν σήμερα οι 12 φοιτητές του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης για τα επεισόδια που είχαν λάβει χώρα στο πανεπιστημιακό ίδρυμα το 2011.



Εισαγγελέας: Προτείνει εδώλιο για Ανδρ. Μαρτίνη, τη σύζυγό του και ενός επιχειρηματία

Την παραπομπή σε δίκη του πρώην προέδρου του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» Ανδρέα Μαρτίνη, της συζύγου του Γεωργίας και ενός επιχειρηματία, προτείνει η Εισαγγελέας Εφετών Σταυρούλα Στεφανάτου για την υπόθεση της γερμανικής εταιρείας η οποία φέρεται να κατέβαλε «μίζα» ύψους 3,1 εκατομμυρίων μάρκων προκειμένου να προτιμηθεί για την κάλυψη αναγκών ξενοδοχειακού και νοσοκομειακού εξοπλισμού,