Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Ε



Στο νοσοκομείο γνωστός παρουσιαστής

Ο γνωστός παρουσιαστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Νίμιτς από γνωστό  τηλεοπτικό σταθμό όπου και βρισκόταν νωρίς το πρωί.

 



Τι είναι τα «Ε» στα τρόφιμα που καταναλώνουμε;

Αν η παρουσία των «Ε» στις ετικέτες διαφόρων τροφίμων και ροφημάτων σας έχει κάνει να νιώσετε ανησυχία, μάθετε πως το γράμμα έψιλον δεν είναι παρά ένας «Ε»υρωπαϊκός Κωδικός Ταξινόμησης που υποδηλώνει ότι, το πρόσθετο συστατικό στο οποίο αντιστοιχεί έχει περάσει από μία εξαιρετικά αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης ασφάλειας και έχει εγκριθεί για χρήση στα τρόφιμα και τα ροφήματα από τις αρμ



«Ε»: Το νέο κανάλι με τον Λάκη Λαζόπουλο στο τιμόνι

Από την 1η του νέου έτους, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newpost, το «Ε» του Ιβάν Σαββίδη αλλάζει τελείως μορφή και γίνεται ένα κυρίως ενημερωτικό κανάλι με γραμμή υποστήριξης προς την κυβέρνηση.

Ήδη με την εξαγορά του από τον κ. Σαββίδη μελετώνται τα νέα σχέδια που θα περιλαμβάνουν εκπομπές ενημέρωσης και μεταγραφές προσώπων που θα προκαλέσουν αίσθηση.



Το εξώδικο του "Ε", η Κορομηλά και οι απίστευτες αποκαλύψεις του Μαστοράκη! (βίντεο)

Καλεσμένος σήμερα στο Πρωινό του Αnt1 βρέθηκε ο Νίκος Μαστοράκης και όπως ήταν φυσικό μίλησε για όλους και για όλα!

Συγκεκριμένα ο Νίκος Μαστοράκης μίλησε για το εξώδικο που του έστειλε ο τηλεοπτικός σταθμός Ε με αφορμή έναν χαρακτηρισμό του ίδιου για το κανάλι, το αποκάλεσε «Καναλάκι».



Για σπάσιμο της απεργίας κατηγορεί το Ε η Ε.Τ.Ι.Τ.Ε

Επίθεση στο κανάλι Ε εξαπέλυσε η Ε.Τ.Ι.Τ.Α  για το σπάσιμο της απεργίας.

Δείτε την ανακοίνωση της Ε.Τ.Ι.Τ.Α

Συνάδελφοι,



Επίθεση ΕΤΙΤΑ κατά Ναταλίας Γερμανού και Ε

H ETITA, Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης βάλλει με ανακοίνωσή της κατά του καναλιού E για τις ζωντανές εκπομπές που προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της απεργίας.

Παρατίθεται η ανακοίνωση: