Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

δύο



Δύο πυροσβέστες τραυματίες στη μεγάλη φωτιά στη Μάνη

Είναι η δεύτερη φωτιά στην Ανατολική Μάνη από χθες - Μεγάλη μάχη των πυροσβεστών για να "πιάσουν" τις φλόγες - Και αεροσκάφη στη μάχη με τη φωτιά - Υπό μερικό έλεγχο η πρώτη πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει χθες



Θρίλερ στις Οινούσσες: Εντοπίστηκε νεκρός ο 68χρονος, αγνοείται ο 22χρονος γιος του

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες ανοιχτά των Οινουσσών μετά την ανατροπή σκάφους το μεσημέρι της Παρασκευής.

Στο σκάφος επέβαιναν μια 24χρονη Ελληνοαμερικανίδα, η οποία και ενημέρωσε τις αρχές, ο 68χρονος πατέρας της, ένας επίσης 68χρονος φίλος του, και ο 22χρονος αδερφός της.



Ιός του Δυτικού Νείλου: Άλλα δύο κρούσματα στην Κεντρική Μακεδονία

Αυξάνεται ο αριθμός των κρουσμάτων του ιού του Δυτικού Νείλου στην Κεντρική Μακεδονία, όπου έχουν φτάσει τα έξι, από τις 10 Ιουλίου, οπότε ταυτοποιήθηκε το πρώτο κρούσμα. Συγκεκριμένα, εκτός από τα τρία κρούσματα στους Δήμους Χαλκηδόνας και Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης και στον δήμο Αλεξάνδρειας Ημαθίας, ένα δεύτερο κρούσμα ταυτοποιήθηκε στο Δήμο Αλεξάνδρειας και άλλα δύο στ



ΕΚΤΑΚΤΟ: Δύο ακόμα νεκροί βρέθηκαν στο Μάτι

27 νεκροί εντός του οικοπέδου. Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των θυμάτων.

Άλλες δύο σοροί εντοπίσθηκαν πριν από λίγη ώρα στο οικόπεδο της φρίκης, στο Μάτι. Ο αριθμός των ανθρώπων που εγλωβίσθηκαν και έχασαν τη ζωή τους στο συγκεκριμένο σημείο ανεβαίνει στους 27, ενώ οι νεκροί συνολικά ανέρχονται πλέον στους 85.  



Νέες φωτογραφίες από τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Νέες φωτογραφίες έδωσαν στη δημοσιότητα οι τουρκικές αρχές από τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς οι οποίοι «κλείνουν» τον τέταρτο μήνα κράτησης σε λίγες ημέρες καθώς κρατούνται αιχμάλωτοι απο τις τουρκικές αρχές εδώ και 111 ημέρες.



Γερμανία: Δύο λιοντάρια, δύο τίγρεις και ένα τζάγκουαρ το έσκασαν από ζωολογικό κήπο

Δύο τίγρεις, δύο λιοντάρια κι ένα τζάγκουαρ κυκλοφορούν ελεύθερα στους δρόμους της Ρηνανίας-Παλατινάτο ενώ μία αρκούδα έπεσε νεκρή από τα πυρά αστυνομικών .