Εσείς ξέρετε γιατί δεν πρέπει να βράζετε το σπανάκι;
7
Μαρτίου
2018
- 15:10
Τελευταία τροποποίηση στις 7 Μαρτίου, 2018 - 15:12
Κάτι ήξερε ο συμπαθής Ποπάϋ! Το σπανάκι ανήκει στις πιο δυναμωτικές τροφές. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα (ειδικά σε σίδηρο) και αποτελεί ιδανική τροφή, είναι σημαντικό όμως να το μαγειρεύετε με τον σωστό τρόπο.
Επειδή η μητέρα σας έβραζε το σπανάκι όταν ήσασταν παιδιά, δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσετε να το τρώτε έτσι.