Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

δόσεις



ΑΑΔΕ: Οι φορολογικές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν έως 31 Δεκεμβρίου

Οι φορολογούμενοι καλούνται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους προς την ΑΑΔΕ, προκειμένου να μην βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμα και προσαυξήσεις.

Αρχικά η 8η δόση του ΕΝΦΙΑ, όπως επίσης και η 6η δόση για τον φόρο εισοδήματος σε όσους ουσιαστικά μέχρι τώρα δεν προχώρησαν στην εφάπαξ καταβολή του συγκεκριμένου ποσού.



Σήμερα πληρώνονται δόσεις φόρου εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας και δόσεις ρυθμίσεων

Δύσκολη μέρα  είναι η σημερινή για εκατομμύρια φορολογούμενους που καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.



Συμφωνία ΕΕ - Pfizer/BioNTech για την αγορά άλλων 300 εκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οριστικοποίησε μια συμφωνία με τις εταιρείες Pfizer και BioNTech για την αγορά άλλων 300 εκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου τους για την Covid-19, ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Κομισιόν.



Στην 4η θέση από το τέλος η Ελλάδα παγκοσμίως σε εμβολιασμούς

Όπως αναφέρει το Bloomberg η Ελλάδα είναι στην 4η θέση από το τέλος σε εμβολιασμούς επειδή η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει  μια επαρκής ποσότητα εμβολίων.

 



Αναβολή της δεύτερης δόσης προτείνουν οι ειδικοί στη Γερμανία λόγω της ανεπάρκειας εμβολίων

Απορίες για το τι θα συμβεί με τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού στη Γερμανία εγείρει η διαθέσιμη μέχρι στιγμής ποσότητα των εμβολίων.

Έτσι εξετάζεται το ενδεχόμενο να μη χορηγηθεί η δεύτερη δόση σε όσους πήραν την πρώτη άμεσα οπότε, σύμφωνα με τους ειδικούς, να καταφέρουν να εμβολιαστούν με τις πρώτες διαθέσιμες παρτίδες περισσότερα άτομα.



Ετσι θα μπείτε στις 24 δόσεις για πληρωμή των χρεών στην εφορία

Χωρίς εισοδηματικά κριτήρια, αλλά με πέναλτι τόκου θα κερδίζουν τις 24 δόσεις της νέας πάγιας ρύθμισης οι φορολογούμενοι που θα δυσκολεύονται από το 2020 να πληρώσουν στην Εφορία τον φόρο εισοδήματος, τον ΕΝΦΙΑ ή τον ΦΠΑ.