Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

δώρο



50χρονη έδωσε ζωή σε τρεις ανθρώπους

Ζωή σε τρεις ανθρώπους έδωσε η πράξη δωρεάς οργάνων που αποφάσισε η οικογένεια μιας 50χρονης γυναίκας από τη Σάμο που νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.



Επιχείρηση "τιμώρησε" εργαζόμενο που δεν επέστρεψε το δώρο Χριστουγέννων

Επιχείρηση εστίασης στην Μυτιλήνη κατέβαλε μεν το Δώρο σε εργαζόμενο, τον "τιμώρησε" όμως όταν δεν το επέστρεψε, καταθέτοντας τον μισθό του στον τραπεζικό λογαριασμό μισθοδοσίας της προηγούμενης εργασίας του που δεν ήταν ακατάσχετος. Έτσι, λόγω χρεών, τα χρήματα δεν έφθασαν στο πορτοφόλι του συγκεκριμένου εργαζόμενου.

 



Πώς να πάρετε τα αναδρομικά και τα δώρα στο Δημόσιο

Διογκώνεται το κύμα για την επιστροφή του 13ου και του 14ου μισθού στους δημοσίους υπαλλήλους μετά την πρόσφατη απόφαση ΣτΕ που κρίνει αντισυνταγματικές τις περικοπές του 2012 στα Δώρα και δημοσιεύτηκε λίγο πριν την εκπνοή του 2018.

Η απόφαση αφορά περίπου 470.000 εν ενεργεία δημοσίους υπαλλήλους.



Το αργότερο μέχρι αύριο το δώρο Χριστουγέννων

Μέχρι αύριο 21 Δεκεμβρίου θα πρέπει να καταβληθεί το δώρο Χριστουγέννων, μόνο σε χρήμα και όχι σε είδος, σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας.



Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ εξετάζουν τη μπάλα που έδωσε ο Πούτιν στον Τραμπ

Ο Ρώσος πρόεδρος είχε δώσει τη μπάλα στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που είχαν παραχωρήσει οι δύο ηγέτες από το Ελσίνκι, ωστόσο οι μυστικές υπηρεσίες αποφάσισαν να εξετάσουν «πολύ προσεκτικά» το δώρο.



Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης δωρίζει 30 αυτοκίνητα στην Αστυνομία

“Ευχαριστώ τον αστυνομικό διευθυντή και τους άλλους αστυνομικούς της Κρήτης που έκαναν τη δουλειά τους με ακρίβεια και μυστικότητα”. Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Κρητικού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη μετά την απελευθέρωσή του από ομάδα επίλεκτων ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας τον Οκτώβριο του 2017 ύστερα από 6μηνη ομηρεία.