Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Δολοφονική επίθεση



Δολοφονική επίθεση σε 49χρονο στο Χαϊδάρι με 15 σφαίρες - Παλιός γνώριμος της ΕΛ.ΑΣ

Άγνωστοι επιχείρησαν να σκοτώσουν τα ξημερώματα έναν 49χρονο στην περιοχή του Χαϊδαρίου, με 15 σφαίρες.

Πρόκειται για έναν παλιό γνώριμο της αστυνομίας, για υποθέσεις κλοπών και ληστειών.

Οι δράστες ήταν δύο, επέβαιναν σε Ι.Χ. και άνοιξαν πυρ σε βάρος του 49χρονου με πιστόλι των 9mm.

Το θύμα κατάφερε να σωθεί της επίθεσης από θαύμα.



Λέσβος: Δολοφονική επίθεση ενανίον Γερμανίδας εθελόντριας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Γερμανίδα είχε μπει για άγνωστους λόγους στο ακατοίκητο αυτό σπίτι και εκεί δέχτηκε επίθεση από κάποιον που την τραυμάτισε σοβαρά στον λαιμό. Μάλιστα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, διακομίσθηκε εκτάκτως αργά το βράδυ σε νοσοκομείο της Αθήνας με έκτακτη πτήση του ΕΚΑΒ.



Θεσσαλονίκη: Σοκ από την δολοφονική επίθεση αγνώστων σε νεαρό με την Ελληνική σημαία

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της επίθεσης που δέχτηκε ένας 29χρονος από αγνώστους το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Ιασωνίδου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr, οι δράστες της επίθεσης δεν ήθελαν απλώς να τρομάξουν τον 29χρονο,καθώς τον χτυπούσαν με μανία στο κεφάλι και σταμάτησαν μόνο όταν στο σημείο μαζεύτηκε κόσμος.



Γραμματέας Χριστοφοράκου: Ίσως να κρύβεται πίσω από την δολοφονική επίθεση εις βάρος μου

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κρύβεται ακόμη και ο Μιχάλης Χριστοφοράκος πίσω από την δολοφονική επίθεση σε βάρος της, αφήνει η πρώην γραμματέας του Αικατερίνη Τσακάλου.



Ιωάννης Καποδίστριας: 27 Σεπτεμβρίου 1831 δέχεται τη δολοφονική επίθεση

Έλληνας πολιτικός και διπλωμάτης. Διετέλεσε Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας και πρώτος Κυβερνήτης του ανεξάρτητου Ελληνικού Κράτους, το οποίο ίδρυσε εκ θεμελίων και με την προσωπική του περιουσία.



Δολοφονική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο: Η μεγάλη αποκάλυψη του Αντώνη Σαμαρά! "Ο Λουκάς Παπαδήμος θα είχε πεθάνει αν..."

Τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός μετά την τρομοκρατική επίθεση της Πέμπτης, επισκέφτηκε ο Αντώνης Σαμαράς.