Κυριακή 19 Μαΐου 2024 -

δωδεκα



Δώδεκα νεκροί από τον κυκλώνα Ίρμα στη Φλόριντα

Ο κυκλώνας Ίρμα προκάλεσε τουλάχιστον 12 θανάτους κατά το καταστροφικό του πέρασμα από τη Φλόριντα, σύμφωνα με έναν νεότερο απολογισμό που δημοσιοποίησαν οι αρχές της Πολιτείας αυτής των νότιων ΗΠΑ.



Δώδεκα συλλήψεις σε ελέγχους της Τροχαίας στη Βάρκιζα

Σε δώδεκα συλλήψεις οδηγών οχημάτων, οι οποίοι δεν είχαν άδεια ικανότητας οδήγησης, προχώρησε η αστυνομία, από αργά χθες το βράδυ έως τις πρώτες πρωινές ώρες, στην περιοχή της Βάρκιζας, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων και τροχονομικών ελέγχων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων.



Δώδεκα νεκροί στην έξοδο της Καθαράς Δευτέρας - Σχεδόν διπλάσιος αριθμός από πέρυσι

Δώδεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Ο αριθμός είναι σχεδόν διπλάσιος από την περσινή χρονιά. Το τριήμερο της Αποκριάς τα στελέχη της Τροχαίας κατέγραψαν 12 νεκρούς, 8 βαριά τραυματίες και 127 ελαφρά. 



Γαλλία: 12 νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα

Δώδεκα άτομα σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια σύγκρουσης τουριστικού λεωφορείου με φορτηγό, το βράδυ της Πέμπτης, στην κεντρική Γαλλία.

Το λεωφορείο, το οποίο ταξίδευσε από την Ελβετία στην Πορτογαλία, συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό, με αποτέλεσμα οι 12 επιβάτες του - όλοι Πορτογάλοι πολίτες - να βρουν ακαριαίο θάνατο.



Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά δώδεκα ευρώ για να δεις το κίνημα του Βαρουφάκη!

Με... αντίτιμο θα γίνει η παρουσίαση του νέου κινήματος του Γιάνη Βαρουφάκη.



Συρία: Τουλάχιστον 12 νεκροί σε τριπλή επίθεση με παγιδευμένα αυτοκίνητα

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν την Πέμπτη σε τριπλή επίθεση βομβιστών οι οποίοι χρησιμοποίησαν οχήματα παγιδευμένα με εκρηκτικές ύλες στη βορειοανατολική Συρία, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.