Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

DIY



DIY καλλωπισμός - Σπιτικές συνήθειες ομορφιάς

Όταν τα καταστήματα καλλυντικών δεν υπήρχαν, οι γυναίκες φρόντιζαν τον εαυτό τους με σπιτικά καλλυντικά. Ανακαλύψαμε top συνταγές ομορφιάς από "σπίτι". Για δες...

 

Με διαφορά στήθους

Αισθάνεσαι ότι το στήθος σου έχει χαλαρώσει; Υπάρχει μία σπιτική συνταγή που υπόσχεται σύσφιξη άμεσα.



DIY βιολογικη σκιά ματιών

Φτιάξε τις πιο ωραίες σκιές ματιών χρησιμοποιώντας μόνο βιολογικά υλικά, που μπορείς να προμηθευτείς από καταστήματα με βιολογικά προϊόντα και βότανα ή μπαχαρικά.

Γιατί να φτιάξεις βιολογικές σκιές;



DIY κρέμα προσώπου με ρόδι

Αυτή την εποχή είναι πολύ εύκολο να βρει κανείς στην αγορά (ή και στον κήπο του ή την αυλή του) ώριμα και ζουμερά ρόδια.

Είναι γνωστό πως τα ρόδια αποτελούν ένα διατροφικό θησαυρό καθώς έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Είναι όμως σύμμαχοι και στην ομορφιά ακριβώς γιατί τα αντιοξειδωτικά του λειτουργούν μαγικά στη μάχη ενάντια στο χρόνο.



DIY- σπιτική και φυσική ομορφιά

Η φύση μας έχει δώσει όλα τα απαραίτητα υλικά για να περιποιούμαστε το πρόσωπο και το σώμα μας, κι όμως εμείς επιμένουμε σε καλλυντικά του εμπορίου. Γνωρίζοντας τους σωστούς συνδυασμούς από πρώτες ύλες, φρούτα και αιθέρια έλαια, μπορείτε να φτιάξετε σπιτικές μάσκες, κρέμες και απολεπιστικά που μπορεί να αποδειχθούν πολύ πιο αποτελεσματικά από τα επώνυμα αντίστοιχά τους!



Πώς θα γλιτώσετε από τα κουνούπια στο σπίτι με έναν ανεμιστήρα

Τα κουνούπια δεν αστειεύονται πλέον και με το θερμόμετρο να σκαρφαλώνει όλο και ψηλότερα οι νύχτες στο σπίτι μπορεί να γίνονται πολύ δύσκολες.

Με τη βοήθεια ενός ανεμιστήρα δαπέδου κι ενός μπουκαλιού με ανθρακούχο νερό όμως, μπορείτε να κρατήσετε τα κουνούπια μακριά και να απολαύσετε την ηρεμία της βεράντας ή του σαλονιού σας.



DIY: Η μάσκα σοκολάτας που θα γίνει ο νέος σου εθισμός

Ποια θα πει όχι στην υπέροχη μάσκα σοκολάτας;

Μάλλον καμία. Κι αυτό διότι όλες θέλουμε να προστατεύσουμε το δέρμα μας από την υπεριώδη ακτινοβολία, κυρίως τώρα που καλοκαιριάζει.