Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

διορια



«Καίνε» τα εκκαθαριστικά της εφορίας - Στην τελική ευθεία η υποβολή Ε1 - Λήγει την Πέμπτη η διορία

Στην τελική ευθεία η υποβολή Ε1.

Λήγει την Πέμπτη η διορία και λείπουν 800.000 δηλώσεις. 2,2 εκατομμύρια φορολογούμενοι καλούνται να πληρώσουν περισσότερα από 2,3 δισ. ευρώ.



Διορία δύο εβδομάδων στον διευθυντή Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων να εγκαταλείψει το Ισραήλ

 Διορία δύο εβδομάδων στον τοπικό διευθυντή του Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (HRW) έδωσσε το Ισραήλ  για να εγκαταλείψει τη χώρα, κατηγορώντας τον για "υποστήριξη του μποϊκοτάζ στο Ισραήλ", κάτι το οποίο η ΜΚΟ διαψεύδει.



ΣτΕ: Διορία 8 μηνών για την καταβολή των αναδρομικών των ενστόλων

Με νέα απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας ζητείται η επαναφορά εντός οκτώ μηνών των μισθών και των συντάξεων των ένστολων, στα προ Μνημονίου επίπεδα.



Ουκρανία: 24ωρη διορία στον Σαακασβίλι να παραδοθεί στις αρχές

Ο γενικός εισαγγελέας της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας Μιχαήλ Σαακασβίλι έχει διορία 24 ωρών να παραδοθεί αυτοβούλως στις δυνάμεις επιβολής του νόμου, αφού οι υποστηρικτές του τον βοήθησαν νωρίτερα να διαφύγει από το αστυνομικό όχημα όπου είχε οδηγηθεί μετά τη σύλληψή του.



"Φωτιά" τα εκκαθαριστικά: Στα 1.350 ευρώ ο μέσος φόρος - Πότε λήγει η διορία για την υποβολή των δηλώσεων

Την Παρασκευή 21 Ιουλίου λήγει η διορία για την υποβολή των δηλώσεων φόρου εισοδήματος και όπως δείχνουν τα στοιχεία έχουν πάρει «φωτιά» τα χρεωστικά εκκαθαριστικά.


Λήγει η προθεσμία για τα ανασφάλιστα οχήματα. Τι θα γίνει με τα πρόστιμα

Λίγες ώρες απέμειναν στους ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων για να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες που έχουν ώστε να γλιτώσουν το πρόστιμο των 250 ευρώ το οποίο τελικά δεν μειώθηκε καθώς δεν κατατέθηκε η σχετική τροπολογία στη Βουλή.