Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

διόδια



Εγνατία Οδός: «Έρχονται» αυξήσεις «φωτιά» κατά 120% στις τιμές των διοδίων

Αυξήσεις «φωτιά» κατά 120% αναμένεται να σημειωθούν στα διόδια της Εγνατίας Οδού σε ορίζοντα τριετίας, λόγω της παραχώρησης του οδικού άξονα σε ιδιώτη.



«Κλείδωσε» η αύξηση στα διόδια – Πόσα χρήματα παραπάνω θα πληρώνουμε

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης ανακοίνωσε ότι θα αυξηθούν τα κόμιστρα στα διόδια.



Δωρεάν οι διελεύσεις στα διόδια της Νέας Οδού και της Κεντρικής Οδού μέχρι τις 19:00

Μετά απο επικοινωνία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με τις εταιρείες «Νέα Οδός» & «Κεντρική Οδός» (που διαχειρίζονται αντιστοίχως τα τμήματα της εθνικής οδού Αθήνα-Σκάρφεια και Σκάρφεια-Ράχες) συμφωνήθηκε σήμερα και μέχρι τις 19:00 να μην καταβάλλουν διόδια οι χρήστες του αυτοκινητόδρομου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 



Σερραίος Δήμαρχος με «ελευθέρας» στην Εγνατία Οδό..

Δεν έχουν συμπληρωθεί τέσσερις μήνες λειτουργίας των νέων Σταθμών Διοδίων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και στο Στρυμονικό Σερρών και για την Εγνατία Οδός Α.Ε., φαίνεται πως η καταβολή των διοδίων είναι μόνο για τους κοινούς θνητούς και όχι για μερίδα αιρετών της Βόρειας Ελλάδας, που διαθέτουν … «ελευθέρας».



Τροχαίο κοντά στα διόδια του Ισθμού της Κορίνθου

Τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγο στην αριστερή λωρίδα, πριν τα διόδια του Ισθμού της Κορίνθου.
 
Αυξημένη παραμένει η κίνηση από το ύψος του Καλαμακίου μέχρι την Κακιά Σκάλα και στις εισόδους των εθνικών οδών, λόγω της επιστροφής των εκδρομέων.
 

 



Καραμανλής: Δεν θα δεχθούμε τετελεσμένα με αυξήσεις στα διόδια στην Αττική Οδό

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι η νέα κυβέρνηση δε θα δεχθεί αύξηση των διοδίων της Αττικής Οδού έστειλε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής, στις προγραμματικές δηλώσεις.