Σάββατο 25 Μαΐου 2024 -

δημοσια νοσοκομεια



Στάση εργασίας σήμερα στα δημόσια νοσοκομεία

Με στάση εργασίας στα δημόσια νοσοκομεία από τις 12:00 έως τις 15:00 συμμετέχει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) στις σημερινές κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ.



Στάση εργασίας γιατρών και εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία την Πέμπτη

Με αιτήματα, την άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων, καμία απόλυση επικουρικού γιατρού και κατάργηση των ελαστικών εργασιακών σχέσεων ομηρίας τους, όπως αναφέρουν, προχωρούν σε στάση εργασίας και συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας η ΟΕΝΓΕ, η ΕΙΝΑΠ και η ΠΟΕΔΗΝ.

 



Αρνήθηκαν την αξιολόγηση 50.000 υπάλληλοι στα δημόσια νοσοκομεία

«Δεν συμμετέχουμε στην αξιολόγηση-παρωδία της κυβέρνησης που επιδιώκει τη χειραγώγηση της Δημόσιας Διοίκησης και την εφαρμογή νέων δυσμενών μισθολογικών και υπηρεσιακών μεταβολών» αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η ΠΟΕΔΗΝ.



Έρχεται απεργία στα δημόσια νοσοκομεία

Τη συμμετοχή της στη γενική απεργία, στις 24 Νοέμβρη, προανήγγειλε η Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Η ΠΟΕΔΗΝ ανταποκρίνεται στο κάλεσμα που απηύθηνε η ΑΔΕΔΥ στους εργαζόμενους στο Δημόσιο, για να πάρουν μαζικά μέρος στην 24ωρη γενική απεργία, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου και στη συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11 το πρωί.



Συγκέντρωση εργαζόμενων στα δημόσια νοσοκομεία έξω από το υπουργείο Υγείας

Τους απασχολούμενους στα νοσοκομεία με ελαστικές σχέσεις εργασίας (εργολαβικοί εργάτες, επικουρικοί) καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας αύριο στις 13:30 το Σωματείο Εργαζομένων στον «Ευαγγελισμό», μαζί με σωματεία εργαζομένων και σε άλλα νοσοκομεία, (Αττικό, ΚΑΤ, Θριάσιο, Άγιος Σάββας), με σύνθημα «με εργαζόμενους λάστιχο δεν γίνεται Δημόσια Υγεία».



Τελευταίο αντίο σήμερα για τον Θάνο Μαθά

Στο κοιμητήριο της Νίκαιας, φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν σήμερα το πρωί τον Θάνο που έφυγε πρόωρα από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την σύζυγό του Στέλλα, τις κόρες του Μυρτώ και Μαρία αλλά και όσους τον αγάπησαν και συνεργάστηκαν μαζί του.