Δευτέρα 03 Ιουνίου 2024 -

Δήμος Πειραιά



Ποσό 83 εκατ. ευρώ σε έργα και δράσεις από την Περιφέρεια Αττικής στο Δήμο Πειραιά – Τι είπαν Χαρδαλιάς και Μώραλης

Για τουλάχιστον 51 έργα στον Δήμο Πειραιά, διατίθενται, 83 εκατ. ευρώ με απόφαση εκχώρησης του περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά, στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής μέσω του Προγράμματος «Αττική» 2021-2027.



Κίνηση ανθρωπιάς από τον δήμο Πειραιά για τη θεραπεία του πρωταθλητή Σαμψάκη

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά και η Stefi and Lynx Α.Ε. αποφάσισαν, μέρος του συνόλου των εσόδων της παράστασης «Καλιγούλας» που ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά από τις 18 έως τις 29 Οκτωβρίου, να δοθεί για την αποκατάσταση της υγείας του πρωταθλητή καταδύσεων Ανδρόγεου Σαμψάκη - Μπακόπουλου. 



Βασικά είδη διατροφής ενόψει Πάσχα από τον δήμο Πειραιά

Με βασικά είδη διατροφής, ο δήμος Πειραιά, θα προμηθεύσει δημότες και κατοίκους του ενόψει της περιόδου του Πάσχα. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στο τμήμα Κοινωνικών Δραστηριοτήτων του δήμου (Ηρώων Πολυτεχνείου 19 - 3ος όροφος, γρ. 27) από σήμερα 6 Μαρτίου έως και τις 21 Μαρτίου, κατά τις εργάσιμες μέρες, από τις 09:00 έως τις 13:00.



Βανδαλισμοί στον δήμο Πειραιά

Εκτεταμένες φθορές και βανδαλισμοί έχουν παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα σε καινούργιες και ανακαινισμένες παιδικές χαρές, σε πλατείες, και έργα αισθητικής αναβάθμισης της πόλης, που υλοποιήθηκαν πρόσφατα από το Δήμο Πειραιά.



Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στον Δήμο Πειραιά

Δωρεάν εξετάσεις θα μπορούν να κάνουν όσοι δημότες του Πειραιά επιθυμούν, για τον ιόν HIV και τις ηπατίτιδες B και C. Ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων πρόληψης, ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για το αγαθό της υγείας, υποδέχεται την Κινητή Μονάδα της ΜΚΟ «PRAKSIS», για τη διενέργεια δωρεάν εξετάσεων.