Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

ΔΙΔΑΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΩΝΑ



Διδαχές από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ το Βατοπαιδινό: «Η Θεία Πρόνοια»

Ομιλία του Καθηγουμένου της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ με θέμα: «Η Θεία Πρόνοια».

Η ομιλία μεταδόθηκε και από την εκπομπή «Διδαχές από τον Άθωνα» στη συχνότητα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας την Κυριακή 25 Ιουνίου 2023.



Διδαχές από τον Άθωνα: «Η φιλοκαλία των ιερών νηπτικών ως προϋπόθεση της ορθοδόξου θεολογίας και της εκκλησιαστικής ζωής»

Ομιλία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ με θέμα: «Η φιλοκαλία των ιερών νηπτικών ως προϋπόθεση της ορθοδόξου θεολογίας και της εκκλησιαστικής ζωής».



Διδαχές από τον Άθωνα – «Τούτο γαρ εστί θέλημα Θεού ο αγιασμός ημών»

Ομιλία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ με θέμα: «Τούτο γαρ εστί θέλημα Θεού ο αγιασμός ημών», μεταδόθηκε και από την εκπομπή «Διδαχές από τον Άθωνα» στη συχνότητα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023.



Διδαχές από τον Άθωνα: Γέρων και υποτακτικός

Ο ομότιμος καθηγητής της Θεολογικής Σχολής Αθηνών κος Απόστολος Νικολαΐδης συζητά με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ με θέμα: «Γέρων και υποτακτικοί» στην εκπομπή «Εμείς και οι άλλοι» από την pemptousia.tv.



Διδαχές από τον Άθωνα – Ομιλία του Γέροντα Εφραίμ σε σύναξη Νέων στον Ιερό Ναό Παναγίας Βλαχερνών Αμφιάλης – Κερατσινίου

Ομιλία του 



Διδαχές από τον Άθωνα – «Καρδιακή Παρθενία»

Ομιλία του Καθηγουμένου της Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ, η οποία μεταδόθηκε στην εκπομπή «Διδαχές από τον Άθωνα» στη συχνότητα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022.