Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

διαμαρτυριας



Παιανία: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν διαδηλωτές που αντιτίθενται στη συμφωνία για την ονομασία της ΠΓΔΜ στην Παιανία, πριν την έναρξη κομματικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ.



Κλειστό το κέντρο της Αθήνας - Παντού πορείες διαμαρτυρίας

Κλειστό το κέντρο τις Αθήνας από διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται αυτή την ώρα για το όνομα των Σκοπίων, τις περικοπές και τος συντάξεις αλλά και για τους πληστειριασμους σπιτιών.



Πορεία συμπαράστασης στα Εξάρχεια για το Δημήτρη Κουφοντίνα

Πορεία συμπαράστασης θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στα Εξάρχεια για το Δημήτρη Κουφοντίνα που κάνει απεργία πείνας. Επίσης, στις 19.30 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου βρίσκεται σε κελί νοσηλείας.

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι συνταξιούχοι

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από την Κοτζιά μέχερι το υπουργείο Υγείας πραγματοποίησαν οι συνεργαζόμενες οργανώσεις συνταξιούχων.



Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα στις 16.00 - Κλειστός ο σταθμός του μετρό

Συγκέντρωση και πορεία στην πλατεία Συντάγματος έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 16:00 από τον Αντιφασιστικό Συντονισμό Αθήνας-Πειραιά, ως "απάντηση" στη συγκέντρωση, που έχουν προγραμματίσει στο ίδιο σημείο οργανώσεις από όλο το φάσμα της ακροδεξιάς ενάντια στο νόμο για την ταυτότητα φύλου.