Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

διακοπή ρεύματος



Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Αττικής: Γιατί συνέβησαν

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Αττικής, κυρίως στα βόρεια προάστια, σημειώθηκαν το πρωί της Κυριακής.

Από τις 08:00 το πρωί και για τουλάχιστον δυο ώρες, υπήρξαν διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές των βορείων προαστίων και κυρίως στην Πεντέλη, τον Άγιο Στέφανο, το Πολυδένδρι και τα Κιούρκα.



Ξαφνικές διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Αττικής

Την τελευταία ώρα τουλάχιστον δυο φορές έχουν γίνει διακοπές ρεύματος μικρής διάρκειας σε περιοχές της Αττικής προκαλώντας ανησυχία στους καταναλωτές.



Δεινοπάθησαν από τη παγωνιά στη Κρήτη λόγω διακοπής ρεύματος

Μία απίστευτη ιστορία εξελίχθηκε τις τελευταίες ημέρες στη περιοχή του Κρουσώνα Ηρακλείου που πολλοί κάτοικοι ήρθαν αντιμέτωποι με διακοπές στην ηλεκτροδότηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μισό χωριό δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς θέρμανση για 16 ώρες, πράγμα που δημιούργησε θυμό και αγανάκτηση σε όλους.



Θεσσαλονίκη: Μπλακ άουτ αυτή την ώρα σε Επανομή και Μηχανιώνα

Σοβαρό πρόβλημα ηλεκτροδότησης αντιμετωπίζουν αυτή την ώρα περιοχές στην ευρύτερη περιοχή της Επανομής, της Μηχανιώνας και της Νέας Ηράκλειας λόγω βλάβης.

Συνεργεία της ΔΕΗ βρίσκονται στο σημείο αναζητώντας τη βλάβη για να την επισκευάσουν

 

 



Τι να κρατήσεις και τι να πετάξεις από το ψυγείο σου όταν κοπεί το ρεύμα

Το ψυγείο μας είναι ίσως το πιο σημαντικό μέσα στην κουζίνα. Εκεί κρατάμε σχεδόν το σύνολο των υλικών των

τροφών και των ποτών που χρειαζόμαστε.



Ουάσιγκτον: Βυθίστηκε στο σκοτάδι το αεροδρόμιο Ρόναλντ Ρίγκαν

Ευρεία διακοπή ρεύματος σημειώθηκε χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο Ρόναλντ Ρίγκαν της Ουάσιγκτον, με τις πτήσεις ωστόσο να εκτελούνται κανονικά, παρά τις καθυστερήσεις.

«Έχουμε ενημερωθεί για μια διακοπή ρεύματος που επηρεάζει όλο το αεροδρόμιο και ερευνούμε γι'αυτήν. Θα ακολουθήσουν ενημερώσεις» ανέφεραν οι αρχές του αεροδρομίου στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.