Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

δεύτερο παιδί



Έγινε μανούλα ξανά η Όλγα Λαφαζάνη

Για δεύτερη φορά μαμά έγινε η Όλγα Λαφαζάνη. Η γνωστή παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό σήμερα το πρωί στο Ιασώ ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η ευτυχισμένη μαμά έχει μία 6χρονη κόρη με τον Νίκο Οικονόμου, ο οποίος έχει και μία 16χρονη κόρη με την πρώην σύζυγό του Άννα Δρούζα.



Ελληνίδα δημοσιογράφος γέννησε το δεύτερο παιδί της!

Το δεύτερο παιδί της, έφερε χθες στον κόσμο, η δημοσιογράφος του Έψιλον, Έλενα Πολυκάρπου. Τη χαρμόσυνη είδηση δημοσιοποίησε η ίδια μέσα από τα social media, γράφοντας ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα για το νεογέννητο γιο της.



Ευτυχισμένοι οι γονείς στην Κίνα που μπορούν να κάνουν δεύτερο παιδί

Δεν μπορούν να κρύψουν την χαρά τους οι γονείς στην Κίνα αφού πλέον μπορούν να αποκτήσουν και δεύτερο παιδί καθώς άλλαξε η πολιτική οικογενειακού προγραμματισμού.

Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερη για τον 39χρονο Σεν Τζουν, κάτοικο Πεκίνου, καθώς τον Απρίλιο γεννήθηκε το δεύτερο παιδί του, 13 χρόνια μετά την γέννηση του πρώτου του παιδιού.



Στα 150 ευρώ θα φτάσει το πολυτεκνικό επίδομα για πρώτο και δεύτερο παιδί

Στα 150 ευρώ το μήνα θα φτάσει το επίδομα που χορηγείται από τον ΟΓΑ για το πρώτο και το δεύτερο παιδί, από 40 και 80 που είναι σήμερα, επεσήμανε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε στα αντίμετρα 1,8 δισ. ευρώ που θα στηρίξουν την ελληνική κοινωνία.



24χρονη πρόσφυγας γέννησε το δεύτερο παιδί της στη Θεσσαλονίκη

Στα «δύσκολα» ήρθε σε αυτό τον κόσμο ένα κοριτσάκι από τη Συρία καθώς οι γονείς του, δύο πρόσφυγες 24 και 25 χρονών, και ο μεγαλύτερος αδελφός της (16 μηνών)αναγκάστηκαν να ξενιτευτούν έτσι ώστε να αποφύγουν την θηριωδία που λαμβάνει χώρα στην πατρίδα τους.