Πέμπτη 25 Απριλίου 2019 -
Συννεφιά

20 °C

Σήμερα, 25. Απριλίου 2019

δερμα7 καθημερινές συνήθειες που ταλαιπωρούν το δέρμα


Οι ρυτίδες είναι κάτι το αναπόφευκτο. Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να τις αποτρέψεις, αλλά σίγουρα μπορείς να αλλάξεις κάποιες συνήθειές σου και να τις καθυστερήσεις όσο γίνεται περισσότερο την εμφάνισή τους.

1. Καπνός τσιγάρουΠροστασία από τον ήλιο και θεραπεία της φωτοαλλεργίας

Αν μετά την έκθεση στον ήλιο εκδηλωθούν συμπτώματα στο δέρμα όπως κοκκίνισμα, φαγούρα, ανάγλυφη υφή και εξάνθημα, ίσως πρόκειται για κάποια φωτοαλλεργία. Τι πρέπει να κάνετε.

 Σίγουρα δε φαντάζεστε ποιο είναι το πιο βαρύ όργανο του σώματος!

Αν απαντήσατε ο εγκέφαλος, η καρδιά ή το συκώτι κάνατε… λάθος, καθώς το βαρύτερο όργανο του σώματός μας είναι το δέρμα, που προστατεύει τα υπόλοιπα, ενώ επίσης ρυθμίζει και τη θερμοκρασία.10 χρήσεις που δεν φανταζόσουν ότι θα έχει η μαγιονέζα

Λένε ότι η σημερινή μαγιονέζα, προέκυψε από μία τυχαία ανάμειξη υλικών. Το 1756 ο σεφτου Δούκα Ρισελιέ, θέλοντας να ετοιμάσει το δείπνο της γιορτής για την κατάκτηση του κάστρου Mahonnaise, θέλησε να φτιάξει μία σάλτσα με βάση τους κρόκους και την κρέμα γάλακτος. Αντί κρέμας, χρησιμοποίησε ελαιόλαδο με αποτέλεσμα την πρώτη μορφή της μαγιονέζας.Πάγος - ένα πολύπλευρο μυστικό εργαλείο ομορφίας

Αν θέλετε να διατηρήσετε το πρόσωπο σας υγιές και λαμπερό, ακολουθήστε τα παρακάτω μυστικά ομορφιάς με πάγο που θα σας χαλαρώσουν με τα ευεργετικά τους αποτελέσματα.
Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι πάγος φτιαγμένος από νερό, πράσινο τσάι, αγγούρι ή οποιοδήποτε άλλο θρεπτικό συστατικό θέλετε.

 Σαλιγκάρι - Άλλος ένας σύμμαχος του δέρματος κατά της γήρανσης

Η φύση χαρίζει τα πολύτιμα συστατικά της όχι μόνο για την καλή υγεία αλλά και για όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα. Το σαλιγκάρι μπορεί δώσει σημαντικά θρεπτικά συστατικά που αναζωογονούν το δέρμα με μοναδικό τρόπο.