Τρίτη 21 Μαΐου 2024 -

Der Spiegel



Der Spiegel: Ο Μητσοτάκης επιδιώκει χαλαρότερους όρους εξοικονόμησης

Το ρεπορτάζ έχει τίτλο «ο Μητσοτάκης επιδιώκει χαλαρότερους όρους εξοικονόμησης» και τονίζει: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κέρδισε τις εκλογές με υποσχέσεις για μεταρρυθμίσεις – τώρα ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας θέλει να διαπραγματευτεί σύντομα με την ΕΕ για ελαφρύνσεις του χρέους.



Der Spiegel: "H Ιταλία επιτίθεται"

«Ο εκβιασμός - Η Ιταλία επιτίθεται. Η Ευρώπη απειλείται με την επόμενη κρίση χρέους». Με αυτό το πρωτοσέλιδο, «βαμμένο» στα χρώματα της ιταλικής σημαίας, κυκλοφορεί το νέο τεύχος του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel.



Der Spiegel: Τελείωσε η κρίση; Για πες το αυτό στους Έλληνες

«Το παράδειγμα της Ελλάδας» επιγράφεται σχόλιο της Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), που επιχειρεί να αντλήσει διδάγματα από την ελληνική κρίση.



Υπάρχει ζωή στον πλανήτη Άρη; Δείτε την φωτογραφία της ΝASA που διχάζει [ΒΙΝΤΕΟ]

Σκεπτικοί εμφανίζόνται οι αστρονόμοι με το αν υπάρχει ή ύπηρχε ποτέ ζωή στον πλανήτη Άρη.



Der Spiegel: Η ΕΕ χρηματοδοτεί την Τουρκία για να ελέγχει τα σύνορά της με την Ελλάδα και τη Συρία

H Ευρωπαϊκή Ένωση χρηματοδοτεί την Τουρκία για να ελέγχει με τεθωρακισμένα και άλλα οχήματα τις ροές μεταναστών στα σύνορά της με την Ελλάδα και τη Συρία, αναφέρει δημοσίευμα του Der Spiegel. 



Der Spiegel: Υπό αναχώρηση η Άνγκελα Μέρκελ το 2018;

Την άνοιξη του 2018 πρέπει να επιτευχθεί ο στόχος: Η Άνγκελα Μέρκελ χρειάζεται το συνασπισμό με το SPD, προκειμένου να εξασφαλίσει μία τέταρτη θητεία ως καγκελάριος – και να οργανώσει τον μακράς διάρκειας αποχαιρετισμό της από την εξουσία» γράφει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.