Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 -

δεδουλευμένα



Επίθεση με αξίνα δέχτηκε εργάτης στην Αχαΐα όταν πήγε να ζητήσει τα δεδουλευμένα του

Πρόκειται για Πακιστανό εργάτη, που σύμφωνα με την καταγγελία, ζήτησε από τον εργοδότη του τα χρήματα πέντε μηνών που του χρωστάει.

Νέα καταγγελία έρχεται από το Λάππα Αχαΐα για ξυλοδαρμό μετανάστη εργάτη γης επειδή ζήτησε τα δεδουλευμένα του. 



Ανείπωτη φρίκη: Ζήτησε τα δεδουλευμένα και το αφεντικό την στραγγάλισε και τη διαμέλισε

Άγριο θάνατο στα χέρια του αφεντικού της που αρχικά τη στραγγάλισε και στη συνέχεια διαμέλισε το άψυχο κορμί της βρήκε μια 16χρονη όταν ζήτησε τα δεδουλευμένα της.



ΣΥΡΙΖΑ: Να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους του MEGA

Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους του MEGA ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου, υπογραμμίζει πως "είναι απαράδεκτο να υπάρχουν εργαζόμενοι που παραμένουν απλήρωτοι για πάνω από ένα χρόνο, τη στιγμή, μάλιστα, που ο σταθμός εκπέμπει και εισπράττει έσοδα από διαφημίσεις".



ΝΔ: Κατέθεσε τροπολογία για καταβολή των δεδουλευμένων στους συμβασιούχους των ΟΤΑ

Σε συνέχεια των δηλώσεων του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, για το σοβαρότατο πρόβλημα που προέκυψε με το θέμα των συμβασιούχων στους Ο.Τ.Α., ο Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αττικής, κ. Μάκης Βορίδης και ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης, βουλευτής Κιλκίς, κ.



Στον αέρα χιλιάδες συμβασιούχοι μετά την αποφάση του Ελεγκτικού. Τι θα γίνει με τα δεδουλευμένα

Η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ προκάλεσε έντονη πολιτική αντιπαράθεση, επί της ουσίας όμως χιλιάδες συμβασιούχοι είναι πλέον στον αέρα, ενώ κινδυνεύουν να κληθούν να επιστρέψουν και τα δεδουλευμένα. 


ΟΑΣΘ: Πως θα διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα οι εργαζόμενοι

Για τις κινητοποιήσεις που σταματάνε όταν πληρώνονται έστω και έναν μήνα μίλησε  ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης. Τόνισε μάλιστα ότι "επιτέλους πρέπει να βρεθεί και να δοθεί μια οριστική λύση για το τι μέλλει γενέσθαι με τη λειτουργία του οργανισμού και την τύχη των 2.300 ατόμων που δουλεύουν σε αυτόν".