Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

Daily Mail



Daily Mail: Η Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε να αποκαλύψει πως έχει καρκίνο, γιατί εκβιάστηκε

Στον ισχυρισμό ότι η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, αφού απειλήθηκε από αγνώστους ότι θα διαδώσουν τα γραφόμενα στον ιατρικό της φάκελο, προέβη η βρετανική «Daily Mail».



Υμνοι της Daily Mail για τη Σίφνο!

Σε αυτό το νησί «μπορείτε να φάτε σαν βασιλιάς και στη συνέχεια να περπατήσετε στα πιο παραδεισένια μονοπάτια της Ελλάδας». Με αυτό τον τρόπο προλογίζει σε δημοσίευμα-ύμνο η Daily Mail τη Σίφνο, δηλώνοντας μαγεμένη από το νησί του Αιγαίου.



Η Μελάνια Τραμπ μηνύει την Daily Mail και ζητά 140 εκατ. ευρώ

Σήμερα η Μελάνια Τραμπ υπέβαλλε εκ νέου αγωγή με την οποία ζητά 140 εκατ. ευρώ απ' τους εκδότες της Daily Mail, αυτή τη φορά στη Νέα Υόρκη.

Η Daily Mail είχε δημοσιεύσει άρθρο στο οποίο αναφερόταν πως πριν γνωρίσει και παντρευτεί τον Ντόναλντ Τραμπ, η νυν Πρώτη Κυρία εργαζόταν ως συνοδός πολυτελείας.



"Στη Συρία ο θάνατος είναι γρήγορος, στην Ελλάδα αργός!"

Απελπισμένοι φαίνεται πως είναι οι πρόσφυγες στην Ελλάδα σύμφωνα με την Daily Mail. Ορισμένοι μάλιστα ζητούν από λαθρεμπόρους να τους γυρίσουν πίσω στη Συρία!



Daily Mail: Ο γιος του χειριστή του εκσκαφέα απαντάει στην μητέρα του Μπεν

Ο γιος του Κωνσταντίνου Μπάρκα, Βαλάντης, εξέφρασε τον θυμό του για το γεγονός ότι ο πατέρας του, που πέθανε πέρυσι από καρκίνο, θεωρείται ως ο δολοφόνος του Μπεν, «χωρίς καμία απόδειξη».



Η Daily Mail για την επιχείρηση εντοπισμού των οστών του μικρού Μπεν

Οι Αρχές συνεχίζουν για δεύτερη ημέρα τις έρευνες, που ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας στην Κω, προκειμένου να βρεθούν στοιχεία που να συνδέονται με την εξαφάνιση του μικρού Μπεν. Οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια των εκσκαφών στον ελαιώνα εντόπισαν ίνες ανοιχτόχρωμου υφάσματος.