Κυριακή 07 Ιουλίου 2024 -

αύξηση βάρους



Έρευνα: Αυτά είναι τα αντικαταθλιπτικά που προκαλούν αύξηση του σωματικού βάρους

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησαν αποκάλυψαν ποια είναι τα αντικαταθλιπτικά που έχουν τις περισσότερες αλλά και τις λιγότερες πιθανότητες να προκαλέσουν αύξηση του σωματικού βάρους.



Οι 10 κατηγορίες φαρμάκων που μπορεί να προκαλέσουν αύξηση βάρους

Είναι γνωστό πως πολλά φάρμακα συνοδεύονται από μια μακρά λίστα παρενεργειών, και μάλιστα υπάρχουν κάποια που μεταξύ άλλων προκαλούν και αύξηση του βάρους.

Αν πάρετε κάποια κιλά λόγω μιας συγκεκριμένης θεραπείας, μπορεί να μην είναι επικίνδυνο, αλλά μπορεί να είναι ανησυχητικό αν προσπαθείτε να χάσετε έτσι κι αλλιώς βάρος.



Τρώτε υγιεινά; Προσοχή γιατί μπορεί... να πάρετε βάρος

Κάνετε υγιεινή διατροφή; Φροντίζετε τα γεύματά σας να είναι ισορροπημένα; Αποφεύγετε τις παχυντικές τροφές και προτιμάτε υγιεινά σνακ όταν έχετε λιγούρα; Καλό θα είναι να προσέξετε λίγο, γιατί όπως επισημαίνει διατροφολόγος μπορεί να... πάρετε βάρος.



Γιατί δεν πρέπει να τρώμε αργά το βράδυ

Μια συνήθεια που έχουν πολλοί άνθρωποι, ιδιαίτερα το καλοκαίρι είναι να τρώνε αργά το βράδυ και μάλιστα φαγητά με αρκετά λίπα και θερμίδες. 

 

Εκτός από το ότι αυτό ευθύνεται για τον δείκτη της ζυγαριάς που ανεβαίνει, επιπλέον έχει και άλλες επιπτώσεις στην υγεία μας. 



Αυτός είναι ο λόγος που όλοι αδυνατίζουν και Λάουρα - Ευρυδίκη... παχαίνουν!

Πολλά τα ερωτήματα γύρω από το Survivor και τους παίκτες του… Καθημερινά, κατά την διάρκεια που προβάλλεται το επεισόδιο, οι χρήστες του διαδικτύου σχολιάζουν ποικιλοτρόπως του παίκτες…



Η απώλεια του πρωινού γεύματος συνδέεται με την αύξηση βάρους

Τα παιδιά που τρώνε κολατσιό στο σχολείο, ακόμη κι αν έχουν φάει πρωινό στο σπίτι τους, έχουν μικρότερες πιθανότητες να γίνουν υπέρβαρα ή παχύσαρκα, σε σχέση με τους συμμαθητές τους που δεν έχουν αυτή τη συνήθεια, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.