Τρίτη 21 Μαΐου 2024 -

Αυξημένη κίνηση



Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου- Φεύγουν για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Αυξημένη είναι και σήμερα η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, αφού πολλοί εκμεταλλεύονται τον ανοιξιάτικο καιρό και φεύγουν για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.



Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια, μετά την λήξη της απεργίας

Αυξημένη αναμένεται την Τετάρτη η κίνηση από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, μετά τη λήξη της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Για σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 21 δρομολόγια.



Έξοδος εκδρομέων Πάσχα: Αυξημένη κίνηση σε λιμάνια, αεροδρόμια, εθνική οδό και τρένα

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα με τους Αθηναίους να εγκαταλείπουν το κλείνον άστυ με αεροπλάνα, τρένα, βαπόρια, λεωφορεία και αυτοκίνητα.

Η πρωτεύουσα ήδη από χθες Μεγάλη Πέμπτη έχει αδειάσει, καθώς περισσότερα από 95.000 οχήματα είχαν περάσει από τις εθνικές οδούς ενώ σήμερα αναμένεται να κορυφωθεί η έξοδος.



Βροχερό σκηνικό στην Αθήνα: Πού είναι αυξημένη η κίνηση

Ήδη η «Μέδουσα» έχει «επισκεφτεί» πολλές περιοχές της Ελλάδας, ενώ από τα ξημερώματα της Δευτέρας βροχή άρχισε να πέφτει και στην Αττική. Ήδη μάλιστα παρατηρείται αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας.

Δείτε αναλυτικά πού είναι αυτή την ώρα αυξημένη κίνηση σύμφωνα με την Τροχαία: 



Αυξημένη κίνηση σε Πειραιά και Ραφήνα ενόψει Πάσχα

Ομαλά εξελίσσεται η έξοδος των εκδρομέων από το λιμάνι του Πειραιά, ενώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις ακτοπλοϊκών εταιρειών, σε σχέση με πέρυσι η κίνηση φέτος, που συνδυάζεται και με την εορτασμό της Πρωτομαγιάς, αναμένεται να παρουσιάσει αύξηση περίπου 5%.