Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

αυτοπυρποληθηκε



Σοκ! Νεκρός άντρας που αυτοπυρπολήθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Τραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ένας άντρας  αυτοπυρπολήθηκε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στο κέντρο της πόλης, στην οδό Ολύμπου. 

Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, έπειτα από κλήση του πατέρα του. Οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά και στη συνέχεια εντόπισαν τον άνδρα, ο οποίος ήταν νεκρός.



Τραγωδία στη Νίκαια

Τραγικές σκηνές εκτυλίχτηκαν την Κυριακή σε πολυκατοικία επί της οδού Κομνηνών στη Νίκαια, καθώς ένας άνθρωπος βρέθηκε νεκρός μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα.



Άγρίνιο: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το σπίτι του

Ένας άνδρας στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου αυτοπυρπολήθηκε, έχοντας περιλουστεί με βενζίνη, σε μία απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή του.



Κατέληξε ο πρόσφυγας που είχε αυτοπυρποληθεί

Υπέκυψε στα τραύματά του, το πρωί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο 29χρονος Σύριος πρόσφυγας που επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί πριν 10 μέρες περίπου στο hotspot της ΒΙΑΛ.



Ηλεία: Ηλικιωμένη αυτοπυρπολήθηκε στην αυλή του σπιτιού της

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή του Επιταλίου. Μία ηλικιωμένη γυναίκα κάηκε ζωντανή στην αυλή του σπιτιού της.



Ήθελε να κάψει την γυναίκα του αλλα αυτοπυρπολήθηκε ο ίδιος

Ένας άνδρας υπέστη εκτεταμένα εγκαύματα στη βόρεια Ιταλία καθώς επιχείρησε να κάψει ζωντανή την σύζυγό του, η οποία ήθελε να τον εγκαταλείψει, μεταδίδουν σήμερα ιταλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.