Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

αυτοπυρπολισμός



Ειρήνη Λαγούδη: Αυτοπυρπολήθηκε λέει η ΕΛΑΣ. Ο ρόλος των δύο ανδρών και τα κινητά

Συγκλονιστικά όσο και αποκαλυπτικά συνθηκών και δεδομένων που οδήγησαν στον θάνατο την Ειρήνη Λαγούδη είναι τα στοιχεία που περιέχονται στην δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, η αρχή του τέλους άρχισε να δρομολογείται πριν από την αλλαγή του χρόνου κι ενώ η τραγική γυναίκα βρισκόταν στην Αθήνα μαζί με τον φίλο της.



Αιτωλοακαρνανία: Πυροβόλησε πατέρα και γιο και αυτοπυρπολήθηκε!

Τέλος στη ζωή του με ιδιαίτερα φρικτό τρόπο, βάζοντας φωτιά στα ρούχα του, προσπάθησε να βάλει ο 54χρονος που πυροβόλησε εναντίον ενός συνομήλικου συγχωριανού του μέσα στο ποιμνιοστάσιό του στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας, τραυματίζοντας σοβαρά τον 21χρονο γιο του.



Τραγωδία στη Γλυφάδα: Διαγνώστηκε με καρκίνο και αυτοπυρπολήθηκε

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας στη Γλυφάδα όταν το αυτοκίνητο του έπιασε φωτιά.

Οι Πυροσβέστες που έσπευσαν στη συμβολή των οδών Παλμύρας και Ζέππου στη Γλυφάδα, ανέσυραν έναν άντρα απανθρακωμένο μέσα στο αυτοκίνητό του.



Του ζήτησε διαζύγιο, την έσφαξε και αυτοπυρπολήθηκε

Ο γάμος του James Barnes και της Amy περνούσε κρίση. Όταν του ζήτησε διαζύγιο γράφτηκε η αρχή του τέλους.

Ο James τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ενώ κοιμόταν και αυτοπυρπολήθηκε. Αγωνιζόταν να αντιμετωπίσει τον επικείμενο χωρισμό τους μετά από τρία χρόνια γάμου.



Άνδρας αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα στη Θεσσαλονίκη - Τον έσωσαν αστυνομικοί

Ηλικιωμένος αυτοπυροβολήθηκε στην κοιλιά και των έσωσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Το περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, στα μέσα Ιουλίου.



Χανιά: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε - Είναι σε κρίσιμη κατάσταση

Ένας άνδρας, αλβανικής καταγωγής, αυτοπυρπολήθηκε, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στον Τζιτζιφέ του Αποκόρωνα στα Χανιά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.