Τρίτη 21 Μαΐου 2024 -

αυτοκινητόδρομος



Ξεκινούν οι εργασίες στο νότιο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδος Ε65

 Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών (ΥΠΥΜΕ), Χρήστος Σπίρτζης, βρέθηκε σήμερα στην επίσημη έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών, στο νότιο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδος Ε65, ο οποίος μάλιστα προχώρησε σε επίσκεψη της δίδυμης σήραγγας στο 28ο χιλιόμετρο. Πρόκειται για το τμήμα Λαμία-Ξυνιάδα,



Δύο 15χρονα έκλεψαν, πέταξαν και προσγείωσαν με ασφάλεια μικρό αεροπλάνο

Στη σύλληψη δύο πιτσιρικάδων που έκλεψαν, πέταξαν και προσγείωσαν μονοκινητήριο αεροπλάνο, προχώρησαν την Πέμπτη οι αρχές της Κομητείας Ουίντα.

Οι πιτσιρικάδες, ηλικίας 14 και 15 ετών, είχαν φύγει πρίν λίγες μέρες από το σπίτι τους στο Γουόσατς Φροντ και έμεναν σε φίλους τους στη μικρή πόλη Τζένσεν.



ΗΠΑ: Έφηβοι έκλεψαν αεροπλάνο και πέταξαν σε χαμηλό ύψος πάνω από αυτοκινητόδρομο

Δύο έφηβοι έκλεψαν ένα μικρό αεροσκάφος σε μια αγροτική περιοχή στην ανατολική Γιούτα σήμερα και πέταξαν με αυτό σε χαμηλό ύψος πάνω από έναν αυτοκινητόδρομο, προτού προσγειωθούν σε ένα τοπικό αεροδρόμιο και κατόπιν συλληφθούν.



Ελικόπτερο συνετρίβη σε αυτοκινητόδρομο στο Σικάγο

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίσθηκαν όταν ένα ελικόπτερο αεροδιακομιδής ασθενών συνετρίβη χθες Σάββατο τη νύκτα σε αυτοκινητόδρομο στο Σικάγο (Ιλινόι) και ένας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, δήλωσαν αξιωματούχοι.



Τα Σκόπια αλλάζουν όνομα στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» και στον αυτοκινητόδρομο

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης της ΠΓΔΜ η απόφαση του υπουργικού συμβουλίου από την 6η Φεβρουαρίου για τη μετονομασία του αεροδρομίου των Σκοπίων από «Αλέξανδρος ο Μέγας» σε «Διεθνές Αεροδρόμιο Σκοπίων» και του αυτοκινητόδρομου της χώρας, που οδηγεί στα σύνορα με την Ελλάδα, σε αυτοκινητόδρομο «Φιλία».



Οι νέες τιμές των διοδίων στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα

Αλλάζουν τα κόστη των διοδίων στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα.

Οι νέες τιμές θα ισχύουν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 7 Ιανουαρίου 2018 προς Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018.