Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

αύριο

 

O καιρός αύριο

Ο καιρός αύριο στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα θα σημειώσει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών μικρής διάρκειας. Στην υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια ορεινά.



Το μεσημέρι στις 14:30 η ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών

Σύμφωνα με σχετική απόφαση του προεδρείου της Βουλής, αναβάλλεται η σημερινή ψηφοφορία για την Συμφωνία των Πρεσπών στην Βουλή και τοποθετείται για αύριο Παρασκευή στις 14:30 το μεσημέρι. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε ο προεδρεύων του Σώματος, Σπύρος Λυκούδης, η αναβολή αποφασίστηκε προκειμένου να έχουν χρόνο να τοποθετηθούν όλοι οι βουλευτές οι οποίοι έχουν εγγραφεί.



Διαβάστε εδώ ποιά σχολεία της Μακεδονίας δε θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα

Αν και έχουν περάσει τέσσερις ημέρες από την τελευταία σφοδρή χιονόπτωση συνεχίζουν να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα σε πολλούς δήμους της δυτικής Μακεδονίας ως προς την λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Το χιόνι στις αυλές και τις εισόδους πολλών σχολείων έχει γίνει πάγος, ενώ υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.



Βροχές και καταιγίδες το πρωί της Τετάρτης- Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Μικρή άνοδο θα σημειώσει την Τετάρτη η θερμοκρασία, ως προς τις ελάχιστες τιμές.

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στις περισσότερες περιοχές τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ βαθμιαία θα υπάρξει βελτίωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, εντάσεως 5-7 μποφόρ, στρεφόμενοι από τα δυτικά σε δυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση.



Βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αύριο Παρασκευή

Λίγες νεφώσεις, κατά τόπους στα ανατολικά και νότια αυξημένες, με τοπικές βροχές και στη νότια νησιωτική χώρα σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση, αναμένονται την Παρασκευή.

Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά και βόρεια.

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ: