Τρίτη 02 Ιουλίου 2024 -

Α.Τζιτζικώστας



Α.Τζιτζικώστας: ''Κακόγουστο αστείο ότι έχω συμφωνία με A.Σαμαρά''

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Απόστολος Τζιτζικώστας, τις φήμες ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά.

«Λέω ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Είναι μάλιστα και κακόγουστο αστείο» είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο κ. Τζιτζικώστας σχολιάζοντας τις φήμες



Το σχόλιο Α.Τζιτζικώστα για την υπόθεση Α.Φλαμπουράρη

Μέσω του λογαριασμού του στο Twitter σχολίασε ο Απόστολος Τζιτζικώστας τις εξελίξεις στην κυβέρνηση, σχετικά με το ζήτημα του πόθεν έσχες των δύο υπουργών, που αποδείχθηκε «προβληματικό» τις τελευταίες ημέρες.
 


Ισχυρό ρεύμα υπέρ Α.Τζιτζικώστα και Α.Γεωργιάδη καταγράφεται στη βάση της δεξιάς

Οι τέσσερις υποψήφιοι για τη διεκδίκηση της ηγεσίας της ΝΔ έχουν λάβει θέση και μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, έχουν υπάρξει και οι πρώτες συμμαχίες-συμφωνίες που αφορούν στον δεύτερο γύρο ανάλογα με το ποιος θα περάσει. Μέχρι στιγμής μάλιστα, καταγράφεται ένα ισχυρό ρεύμα στη βάση της δεξιάς υπέρ του Απόστολου Τζιτζικώστα και του Άδωνι Γεωργιάδη.



Ο Β.Μεϊμαράκης καλεί τον Α.Τζιτζικώστα στην ΚΟ της ΝΔ

Τη στιγμή που η αντίστροφη μέτρηση για την εκλογή προέδρου στη ΝΔ έχει ήδη αρχίσει το θερμόμετρο στη γαλάζια παράταξη φαίνεται πως έχει χτυπήσει κόκκινο.



Β.Μεϊμαράκης, Α.Γεωργιάδης, Α.Τζιτζικώστας και Κ.Μητσοτάκης φιλοδοξούν να νικήσουν τον Α.Τσίπρα και να γίνουν οι επόμενοι πρωθυπουργοί.

Τελείωσε η διαδικασία για την κατάθεση υποψηφιότητας για την θέση του προέδρου της ΝΔ με τους Β.Μεϊμαράκη, Κ.Μητσοτάκη,Α.Τζιτζικώστα, και Α.Γεωργιάδης , να φιλοδοξούν να κερδίσουν στο μέλλον (άγνωστο το πότε) τον παντοδύναμο αυτή τη στιγμή πολιτικά Α.Τσίπρα.
 


Ο Α.Τζιτζικώστας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως πρόεδρος της ΝΔ - Ολόκληρη η δήλωση του

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η πιο "δεξιά" υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της ΝΔ.