Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

ΑΤΥΧΟΣ



Άτυχος έπεσε από μπαλκόνι στη Μηχανιώνα

Αναστάτωση επικρατεί στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άτομο έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας, στην οδό Ίμβρου.

 



Αυτός είναι ο άτυχος 26χρονος ορειβάτης που σκοτώθηκε σε χαράδρα

«Ευτυχία είναι όταν το μυαλό και το σώμα ταξιδεύουν στο ίδιο ταξίδι», έλεγε σχολιάζοντας φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο άτυχος Ηλίας που σκοτώθηκε στον Όλυμπο πέφτοντας σε γκρεμό 200 μέτρων.

Το ταξίδι που είχε κανονίσει με τον 25χρονο φίλο του που σπούδαζαν μαζί στη Θεσσαλονίκη, έμελλε να είναι το τελευταίο για τον 26χρονο. 



Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός άνδρας από μαγκάλι που άναψε για να ζεσταθεί

Δεν χωράει ο νους την τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Ηράκλειο της Κρήτης και συγκεκριμένα στο χωριό Πόμπια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο θάνατός του οφείλεται σε αναθυμιάσεις από μαγκάλι το οποίο φαίνεται πως είχε ανάψει.



Κως: Η σορός του άτυχου Σινάν Κούρτογλου έφυγε για την Τουρκία

Έφυγε για την Τουρκία η σορός του νεκρού Τούρκου που έχασε την ζωή του στον καταστροφικό σεισμό των 6,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.



Αυτοί είναι οι νεκροί της τραγωδίας στο Άδενδρο

 Ένας γιατρός, ο μηχανοδηγός και ο προϊστάμενος κίνησης της μοιραίας αμαξοστοιχίας οι νεκροί του σιδηροδρομικού δυστυχήματος. Σπαραγμός στο facebook από φίλους, συναδέλφους και συγγενείς τους...



Οι αστυνομικοί συνθέτουν καρέ-καρέ το σκηνικό της αιματοχυσίας

Με πολύ προσοχή οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της δολοφονικής επίθεσης στα Ανωγειανά Όρη με θύμα τον 23χρονο Μανώλη Στρατάκη, που οδηγήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην τελευταία του κατοικία.