Κυριακή 19 Μαΐου 2024 -

αθώοι



Αθώοι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση με τη μονή Εμμαούς

Αθώοι κρίθηκαν πριν από λίγο από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης άπαντες οι κατηγορούμενοι (μοναχοί – λαϊκοί) για την υπόθεση της Μονής Εμμαούς Θεσσαλονίκης.



Αθώοι Ηριάννα και Περικλής - Αφέθηκαν ελεύθεροι

Ομόφωνα αθώοι κρίθηκαν Ηριάννα και Περικλής από το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών.

Η απόφαση του δικαστηρίου ήρθε παρά την αντίθετη εισήγηση της εισαγγελέως νωρίτερα.



Aνατροπή στην δίκη για το θάνατο της Στέλλας Ακουμιανάκη

Κάτω από ένα τεταμένο κλίμα και ύβρεις εναντίον των δικαστών, κρίθηκαν αθώοι ομόφωνα από το Μεικτό ορκωτό δικαστήριο οι δυο κατηγορούμενοι γιατροί για ανθρωποκτονία από αμέλεια δια παραλείψεως, για τον θάνατο της Στέλλας Ακουμιανακη, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο στο Εφετείο το οποίο πραγματοποιήθηκε σήμερα.



Αθώοι οι γονείς του τρίχρονου που είχε πιει νέφτι

Τέλος καλό όλα καλά, στην περιπέτεια του 3χρονου αγοριού από τη Στυλίδα, που την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου το μεσημέρι είχε δοκιμάσει από το νέφτι με το οποίο ο πατέρας του αραίωνε τα χρώματα για να βάψει το σπίτι που μένουν.

 



Αθώοι όλοι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου - Κ. Καραμανλής: "Κλείνει μία μεγάλη πληγή"

Αθώους έκρινε το τριμελές εφετείο κακουργημάτων Αθηνών τους κατηγορούμενους για την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου μετά από 8 χρόνια ταλαιπωρίας και 60 δικάσιμες μέσα σε δυο χρόνια.
 


Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει εκτελέσει 340 ανθρώπους από το 2011

Σοκ προκαλεί η έρευνα του ινστιτούτου για την Εθνική Στρατηγική Ασφαλείας από τη Νότια Κορέα βάσει της οποίας ο Κιμ Γιονγκ Ουν από το 2011 οπότε και διαδέχθηκε τον πατέρα του στη θέση του ηγέτη της Βόρειας Κορέας έχει εκτελέσει συνολικά 340 άτομα.