Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

αθλητισμός



Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων δηλώνει αντίθετη στο να μη συμμετέχουν δικαστές στην Αθλητική Δικαιοσύνη

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) σε ανακοίνωσή της γνωστοποιεί ότι θα σταθεί απέναντι σε οποιαδήποτε επιδίωξη για κατάργησης της συγκρότησης της Αθλητικής Δικαιοσύνης, από τακτικούς δικαστικούς λειτουργούς, όπως και από επιτροπές και πειθαρχικά όργανα γενικότερα.

Αναλυτικότερα, η ΕΔΕ σε ανακοίνωσή της αναφέρει:



Γενικός γραμματέας Αθλητισμού: «Με κινητό πλέον η είσοδος ατόμων στα γήπεδα»

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Το GPS της επικαιρότητας» και σχολίασε το φαινόμενο της οπαδικής βίας αλλά και τη λεγόμενη ψηφιακή είσοδο με το κινητό στα γήπεδα.



Μαρινάκης για την οπαδική βία: Επιτέλους μια κυβέρνηση λέει το πρόβλημα με το όνομά του

Σε δύο επίπεδα αναπτύσσονται οι χθεσινές ανακοινώσεις της κυβέρνησης για την οπαδική βία, με το ένα να αναφέρεται στα γήπεδα αλλά και την ουσία του προβλήματος να αφορά σε επιθέσεις μεγαλύτερης ή μικρότερης έντασης, που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια να συμβαίνουν έξω από το γήπεδο και όχι σε αγώνα, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον τ/σ ΣΚΑΪ.



Βορίδης: Στόχος της κυβέρνησης δεν είναι να εξοντώσουμε ένα άθλημα, αλλά να το εξυγιάνουμε

Είναι κρίσιμο να υποστηρίξει η κοινωνία την κυβερνητική προσπάθεια για εξυγίανση του αθλητικού χώρου», επισήμανε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά». Επιπροσθέτως, διεμήνυσε πως τα μέτρα είναι απόδειξη ότι η κυβέρνηση «δεν φοβάται κανέναν και τίποτε».



Αυτοί σφυρίζουν τις ελληνικές ομάδες στα κύπελλα Ευρώπης

Ο Γκιόργκι Καμπάκοφ θα είναι ο διαιτητής στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα την Πέμπτη (19:45) στη Λεωφόρο για το Europa League, όπως ανακοίνωσε η UEFA.



Μ.Τεντόγλου: «Μου αρέσει να είμαι φάντασμα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του ANT1, μίλησε ο Έλληνας πρωταθλητής, Μίλτος Τεντόγλου, σχετικά με την σχέση που έχει με την δημοσιότητα αλλά και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.