Σάββατο 11 Μαΐου 2024 -

Αθηνών Λαμίας



Τούμπαρε νταλίκα στην Αθηνών – Λαμίας

Απο το τροχαίο προκλήθηκαν πολλές καθυστερήσεις...
Η νταλίκα τούμπαρε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία…



Εικόνες σοκ στην Αθηνών - Λαμίας από αυτοκίνητο που "λαμπάδιασε"! Σώθηκε ένα ζευγάρι με τον σκύλο του!

Διακόπηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα στο 43ο χιλιόμετρο.

Ήταν περίπου 19.45 το βράδυ της Παρασκευής, 08.03.2019, όταν περαστικοί είδαν εμβρόντητοι στην Αθηνών – Λαμίας ένα αυτοκίνητο να έχει τυλιχθεί στις φλόγες!



Αυτό είναι το ποσό – μαμούθ που παίρνει ο Πατμάνογλου για την τραγωδία στην Αθηνών – Λαμίας

Η ασύλληπτη τραγωδία συνέβη στις 26 Φεβρουαρίου του 2017. Πόρσε εμβόλισε με μεγάλη ταχύτητα το ΙΧ της οικογένειας στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας. Ο Υπάτιος Πατμάνογλου έχασε τη γυναίκα του και τον τρίχρονο γιο του. Οι εικόνες από το τροχαίο που συγκλόνισαν το πανελλήνιο.



Άνοιξε μετά από 5 ώρες η Εθνική Αθηνών-Λαμίας από τους αλλοδαπούς!

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, αφού οι παράνομοι μετανάστες αποσύρθηκαν κατόπιν δικής τους απόφασης στο ύψος του 39ου χλμ.

Περίπου 100 μετανάστες είχαν κλείσει την εθνική οδό στο ρεύμα προς Αθήνα, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες κράτησης στο ΚΕΠΑ Mαλακάσας, ενώ αποχώρησαν από το σημείο το βράδυ.



Μετανάστες έκαναν κατάληψη στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας και διαμαρτύρονται έντονα (βίντεο)

Μετανάστες από το Κέντρο Φιλοξενίας της Μαλακάσας διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες κράτησής τους, μπαίνοντας στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας και διακόπτοντας την κυκλοφορία, κάνοντας κατάληψη στο οδόστρωμα. 

Η κυκλοφορία διακόπηκε τόσο στην εθνική οδό όσο και στον παράδρομο, καθώς περίπου 100 άτομα έκαναν κατάληψη στο οδόστρωμα, προκαλώντας κομφούζιο. 



Τραγικό δυστύχημα με 23χρονο- Στην Αθηνών Λαμίας αφησε την τελευταία του πνοή στρατιώτης μετά από τροχαίο με αυτοκίνητο της στρατονομίας

Ένας 23χρονος στρατεύσιμος δεκανέας της στρατονομίας που κατάγεται από την Αθήνα άφησε την τελευταία του πνοή στην Μαλακάσα, στο ύψος του Σείριου, σήμερα το πρωί, όταν το τζιπ της στρατονομίας στο οποίο επέβαινε, ανετράπη.