Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

athens flying week



Athens Flying Week: Με πρωταγωνιστές το «Rafale Solo Display» και το ελληνικό μαχητικό «Supermarine Spitfire MJ755»

Η φετινή διοργάνωση «Athens Flying Week» αναμένεται να κλέψει την παράσταση, καθώς δυο παγκόσμιας εμβέλειας «σταρ» θα δώσουν το «παρών».

Όπως έγινε γνωστό, είναι έτοιμο το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της, ενώ το ραντεβού με 20.000 λάτρεις της Αεροπορίας έχει οριστεί για 4-5 Σεπτεμβρίου.



Άνοιξε τις πύλες της η Athens Flying Week - Δείτε ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ!

Με τη συμμετοχή αεροπορικών επίλεκτων μονάδων επίδειξης από 5 χώρες του κόσμου, αλλά και θρυλικών πιλότων, άνοιξε τις πύλες της στο κοινό, σήμερα 22 Σεπτεμβρίου, για 7η διαδοχική χρονιά, η μεγαλύτερη αεροπορική γιορτή της Ελλάδας, η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2018, στην αεροπορική βάση της Τανάγρας.



Ερχεται το Athens Flying Week και θα μας απογειώσει -Η κορυφαία αεροπορική επίδειξη

Η μεγαλύτερη αεροπορική γιορτή της Ελλάδας, η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2018, έρχεται και φέτος στις 22 και 23 Σεπτέμβρη έτοιμη να απογειώσει για 7η συνεχόμενη χρονιά τους θαυμαστές της και να τοποθετήσει για μία εβδομάδα την Αθήνα στο κέντρο του αεροπορικού κόσμου.

 



Athens Flying Week: Εντυπωσίασαν τα Red Arrows - Τι δήλωσε η υπεύθυνη της ομάδας

Η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017, ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο, 16 και 17 Σεπτεμβρίου, από την αεροπορική βάση της Τανάγρας και το OnAlert μίλησε στη Cate Driscoll υπέθυνη της ομάδας των Red Arrows κατά την διάρκεια της επίδειξης.



O Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στην Τανάγρα για την αεροπορική επίδειξη

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, μετέβη στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα, όπου και παρακολούθησε, με τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου, μέρος των εκδηλώσεων της αεροπορικής επίδειξης ‘’Athens Flying Week 2017’’-AFW 2017.



Athens Flying Week: Ξεχώρισαν τα θρυλικά Red Arrows της Βασιλικής Αεροπορίας της Αγγλίας

Πιλότοι από όλον τον κόσμο έλαβαν μέρος στις αεροπορικές επιδείξεις που πραγματοποιήθηκαν στην αεροπορική βάση της Τανάγρας, στο πλαίσιο του Athens Flying Week.