Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

αστυνομικό τμήμα



Παρέμβαση εισαγγελέα για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των αστυνομικών στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων

Ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των αστυνομικών του τμήματος των Αγίων Αναργύρων στους οποίους η 28χρονη είχε καταφύγει για να καταγγείλει τον δράστη της στυγερής δολοφονίας της θα αναζητήσει πλέον αρμόδιος εισαγγελέας.



Νότης Χριστοδούλου: Προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων

Με μία δημοσίευσή του στο Facebook, ο Νότης Χριστοδούλου κοινοποίησε τη χθεσινοβραδινή περιπέτεια που είχε στους Αμπελοκήπους, όταν αστυνομικοί τον σταμάτησαν ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του και του έκαναν προσαγωγή, προκειμένου να περάσει από τη διαδικασία της εξακρίβωσης στοιχείων στο αστυνομικό τμήμα.



Κυψέλη: Δύο αποδράσεις από το αστυνομικό τμήμα, τραυματίστηκε ο ένας

Δύο αποδράσεις κρατουμένων σε διάστημα λίγων ωρών σημειώθηκαν στο Τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης, με τον έναν από αυτούς να τραυματίζεται πέφτοντας στον ακάλυπτο, ενώ ο άλλος διέφυγε και καταζητείται.



Αγοράκι γεννήθηκε έξω από Αστυνομικό Τμήμα στην Πιερία

Στη γέννηση ενός παιδιού βοήθησαν χθες το βράδυ στην περιοχή της Πιερίας, αστυνομικοί και διασώστες του ΕΚΑΒ.

 

Το ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11 το βράδυ, όταν ένας άνδρας έφτασε στην πόρτα του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας και ζήτησε τη βοήθεια των αστυνομικών, καθώς όπως τους είπε, η γυναίκα του βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.



Γατάκι ζήτησε βοήθεια σε αστυνομικό τμήμα

Στην... αστυνομία απευθύνθηκε ένα γατάκι στην Κύπρο το οποίο είχε σφηνωμένο στο κεφάλι του σε ένα δοχείο.
Το γατάκι αφού περιπλανήθηκε με το δοχείο στο κεφάλι του, έφτασε μέχρι το αστυνομικό τμήμα Ορόκλινης στην Κύπρο, όπου το βρέθηκαν οι αστυνομικοί και του έσωσαν τη ζωή.



Η επίθεση στο ΑΤ Ομονοίας, το «αίτημα εισόδου στα Εξάρχεια» και η διάψευση

Διαψεύδει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) δημοσίευμα σε ιστοσελίδα, που επικαλείται πληροφορίες από αστυνομικούς, σύμφωνα με το οποίο οι άνδρες των ΜΑΤ που κινήθηκαν αμέσως μετά την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας στην περιοχή ζήτησαν να μπουν στα Εξάρχεια και να προχωρήσουν σε προσαγωγές, αλλά δεν πήραν ποτέ απάντηση.