Πέμπτη 09 Μαΐου 2024 -

αστυνομική επιχείρηση



Νέα αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας για λαθραία τσιγάρα

Άλλο ένα «χτύπημα» στα κυκλώματα που εμπορεύονται και διακινούν λαθραία τσιγάρα κατάφερε χτες η Ελληνική Αστυνομία με οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Θεάτρου από την Ομάδα Παρεμπρορίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών και την Ομάδα ΔΙΑΣ της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής.



Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση μετά τον εντοπισμό φυτείας κάνναβης

Σε εξέλιξη βρίσκεται, από το πρωί, μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε δύσβατη ημιορεινή περιοχή στη Στεφάνη Βοιωτίας, όπου εντοπίστηκε φυτεία με μεγάλο αριθμό δενδρυλλίων κάνναβης.



Συνελήφθη άντρας σε αστυνομική επιχείρηση στο Λονδίνο

Η βρετανική αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα για αδικήματα σχετιζόμενα με οπλοκατοχή, στο πλαίσιο μιας επιχείρησης κατά την οποία αναγκάστηκε να κλείσει για μικρό χρονικό διάστημα έναν κεντρικό δρόμο στο ανατολικό Λονδίνο.



Όπλα, ναρκωτικά, λαθραία τσιγάρα και συλλήψεις στην αστυνομική επιχείρηση του Μενιδίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας στις Αχαρνές, στην περιοχή του πρώην στρατοπέδου Καποτά.

 



Αστυνομική επιχείρηση με συλλήψεις και προσαγωγές στον καταυλισμό της Σούδας

Από σκηνή σε σκηνή ερεύνησαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί και λιμενικοί, τον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών της Σούδας, σε μια κοινή επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου και του Κεντρικού Λιμεναρχείου του νησιού.



Λάρισα: Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κατάληψης αναρχικών (φωτό)

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία στο κέντρο της Λάρισας, όπου εδώ και 13 ημέρες είχε καταληφθεί από αναρχικούς.