Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

αστροφυσικος



Νάταλι Κρίστοφερ: Έστησαν μακάβρια απάτη με δήθεν «έρανο» για την κηδεία της

Η απάτη ήρθε στο φως μέσα από καταγγελία που έκανε φίλη της ΝάταλιΚρίστοφερ, στο όνομα της οποίας μάλιστα οι απατεώνες είχαν ανοίξει σε γνωστή σελίδα τον υποτιθέμενο έρανο!



«Είμαι συγκλονισμένος»: Οι πρώτες κουβέντες του συντρόφου της Νάταλι που σκοτώθηκε στην Ικαρία

Συντετριμμένος από την απώλεια της αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ δηλώνει ο σύντροφός της Κυριάκος, ο οποίος βρίσκεται ακόμη στην Ικαρία.



Από πτώση ο θάνατος της αστροφυσικού - Τι λέει ο ιατροδικαστής

Η απόφασή της να πάει για αναρρίχηση στάθηκε μοιραία… Όπως όλα δείχνουν, η 34χρονη αστροφυσικός είχε ένα φρικτό δυστύχημα, με βράχους και πέτρες να πέφτουν πάνω της και να της στερούν τη ζωή. Αυτό έδειξαν τα στοιχεία, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέταζε το άψυχο σώμα της κοπέλας, για τρεις ολόκληρες ώρες.



Νεκρή βρέθηκε η Βρετανίδα τουρίστρια στην Ικαρία

Νεκρή εντοπίστηκε η 35χρονη αστροφυσικός που είχε εξαφανιστεί στην Ικαρία. Η Βρετανίδα είχε επισκεφτεί το νησί με τον Κύπριο σύντροφό της και τελικά στην υπόθεση εξαφάνισής της μπήκε τέλος με άσχημο τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η Βρετανίδα τουρίστρια εντοπίστηκε νεκρή από αστυνομικούς, πυροσβέστες και εθελοντές, στη διάρκεια ερευνών για την εξεύρεσή της. 



34χρονη Αγγλίδα εξαφανίστηκε στην Ικαρία

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ικαρία, μετά την «περίεργη» εξαφάνιση μιας 34χρονης Αγγλίδας αστροφυσικού, για τον εντοπισμό της οποίας είναι σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση.



Επιστήμονες έφτασαν ένα βήμα πιο κοντά στην ανακάλυψη νερού στον Δία

Aστροφυσικοί στο Kέντρο Διαστημικών Πτήσεων Goddard της NASA, έχουν προχωρήσει ένα βήμα πιο κοντά στην απάντηση στο ερώτημα εάν υπάρχει νερό στην ατμόσφαιρα του Δία.