Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024 -

Αστέρας Τρίπολης



Μακελελέ: Θα δώσω και την ψυχή μου για τον Αστέρα – Έχω πάθος με το ποδόσφαιρο

Ο Κλοντ Μακελελέ παρουσιάστηκε από τον Asteras AKTOR και τόνισε μεταξύ άλλων στις πρώτες του δηλώσεις πως θα δώσει και την ψυχή του για την ομάδα.

Τα πρώτα λόγια του Κλοντ Μακελελέ ως προπονητής του Asteras AKTOR:



Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Χωρίς νίκη για 8ο σερί φιλικό το «τριφύλλι»

Ο Παναθηναϊκός έμεινε ξανά χωρίς νίκη -για 8ο σερί φλικό ματς- αφού παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε «κόλλησε» στο 1-1 στη Λεωφόρο με τον Αστέρα Τρίπολης. Ανεπίσημο ντεμπούτο για τον Λούνγκβιστ με τα «πράσινα», επιστροφή για Κουμρπέλη στη δράση.



Τέλος τα εισιτήρια για το Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός

Ο αρκαδικός σύλλογος ανακοίνωσε πως το αποψινό παιχνίδι στο «Θ.Κολοκοτρώνης» είναι πλέον sold out αφού διατέθηκαν όλα τα εισιτήρια της αναμέτρησης!

Με δεδομένο πως οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα φτάνουν στις 3.000, οι Αρκάδες θέλουν να στηρίξουν τη δική τους ομάδα απέναντι στους «πράσινους» κι έτσι εξάντλησαν τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:



Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει τη Χιμπέρνιαν στη Σκωτία

Ο Αστέρας Τρίπολης δοκιμάζεται στη Σκωτία κόντρα στη Χιμπέρνιαν, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στον γ' προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Σάββας Παντελίδης και οι παίκτες του είναι στο Εδιμβούργο με σκοπό να κάνουν το αστέρι της Αρκαδίας να λάμψει.



Η ήττα έφερε και προβλήματα για τον Παναθηναϊκό

Άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα μακριά από το γήπεδο του καλείται να διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός και αυτή τη φορά ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει να ξεπεράσει μια σειρά από προβλήματα.



Με τέσσερις αλλαγές ο Ολυμπιακός, πρόβλημα με Κούτρη

Αρκετές διαφοροποιήσεις θα έχει η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο 46χρονος τεχνικός Μπέσνικ Χάσι στην αναμέτρηση του Σαββάτου (16/09, 20:30) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα για την 4η αγωνιστική της Super League.