Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

αστειο



Όρεξη για αστεία είχε ο Τσίπρας: Δεν έχετε παράπονο από τη Β.Ελλάδα για τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου (βίντεο)

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συνομιλήσει με παραγωγικούς φορείς της συμπρωτεύουσας και της Β. Ελλάδας στο Υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

Λίγο πριν ξεκινήσει η συνάντηση, ο πρωθυπουργός αστειεύτηκε με τους εκπροσώπους των φορέων και συγκεκριμένα για τον ανασχηματισμό και τα μέλη του νέου υπουργικού συμβουλίου.



Απίθανο στιγμιότυπο με δημοσιογράφο της ΕΡΤ - Νόμιζε ότι ήταν εκτός "αέρα"

Ενα πραγματικά πολύ αστείο στιγμιότυπο περιλάμβανε το απογευματινό δελτίο ειδήσεων στην ΕΡΤ.



Το δώρο που έκαναν στον Αλέξη Τσίπρα και η ατάκα του!

Μια έκπληξη επιφύλαξαν στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο τέλος της ομιλίας του στο 7ο Περιφερειακό Συνέδριο Ιονίων Νήσων στην Κέρκυρα.

Η Περιφέρεια τού έκανε δώρο έναν δίσκο όπου αναγράφονται τα ονόματα των επτά Δήμων και τα σήματά τους. Ο πρωθυπουργός αφού ευχαρίστησε για το δώρο, είπε αστειευόμενος το εξής:



Στέλνουν σε δίκη Αιγύπτια τραγουδίστρια επειδή έκανε... αστείο για τον Νείλο

Σε δίκη αναμένεται να οδηγηθεί στην Αίγυπτο μια τραγουδίστρια η οποία αστειεύτηκε με τον ποταμό Νείλο!



Γιούνκερ: Καμία «έξοδος» από τα αγγλικά - Ήταν αστείο

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ απλώς αστειευόταν όταν είχε πει πως η αγγλική γλώσσα οδεύει προς την έξοδο από την Ευρώπη εξαιτίας του Brexit, δήλωσε σήμερα ο ίδιος.



Το ... αστείο του Τσακαλώτου: «Αν το πλεόνασμα το 2019 είναι 4% θα δώσουμε 1.000 ευρώ σε κάθε ΠΑΟΚτσή»

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος ο οποίος μίλησε στην κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας διάθεση για χιούμορ,  είπε στους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος: «Αν το πλεόνασμα το 2019 είναι 4% το επιπλέον 0,5%, επειδή θα είμαστε εκτός μνημονίου, το κάνουμε ό,τι θέλουμε».