Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΑΣΕΠ



Δημοτική Αστυνομία: Προσλήψεις πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ θα γίνουν στη δημοτική αστυνομία, για πρώτη φορά έπειτα από 14 χρόνια.
 
Η προκήρυξη αφορά στην πλήρωση 1.213 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημοτική Αστυνομία.
 


Έρχεται μεγάλος διαγωνισμός για 1.000 προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων σε δήμους

Πριν από το τέλος του έτους εκτιμάται ότι θα έχει εκδοθεί από το ΑΣΕΠ η προκήρυξη για τον νέο μεγάλο διαγωνισμό του υπουργείου Εσωτερικών, που θα αφορά την πρόσληψη μονίμων υπαλλήλων σε δήμους και δημοτικές επιχειρήσεις, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες κυρίως στον τομέα της ύδρευσης – αποχέτευσης (ΔΕΥΑ).



ΑΣΕΠ - Μουσείο Ακρόπολης: Έρχονται νέες προσλήψεις

Το ΑΣΕΠ προχωρά σε προσλήψεις στο Μουσείο της Ακρόπολης. Συγκεκριμένα με την προκήρυξη που δεν έχει ωστόσο, ακόμη εκδοθεί θα προσληφθούν 65 άτομα ΔΕ(Δευτευροβάθμιας Εκπαίδευσης) ως προσωπικό ασφαλείας του μουσείου.

Τις συγκεκριμένες θέσεις ενέκρινε το ΑΣΕΠ στις 19 Σεπτεμβρίου. 



Ήρθαν οι διορισμοί των εκπαιδευτικών: Δείτε τις κατηγορίες

Προσλήψεις 234 εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση και την Πρωτοβάθμια Γενική Εκπαίδευση ως προσωρινών αναπληρωτών με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για το διδακτικό έτος 2018-2019 ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Συγκεκριμένα, προσλαμβάνονται:



ΑΣΕΠ: Έρχονται τα οριστικά αποτελέσματα για τις 8.166 θέσεις στους δήμους

Στα τέλη Φεβρουαρίου θα εκδοθούν οι οριστικοί πίνακες των διοριστέων της προκήρυξης 3Κ/2018 για 8.166 θέσεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων, προέβη ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, Ιωάννης Καραβοκύρης σε συνάντηση που είχε σήμερα με την ΠΟΕ-ΟΤΑ.



«Πάγωσε» ο διαγωνισμός για την πρόσληψη 404 δικαστικών υπαλλήλων

«Πάγωσε» προσωρινά με διαταγή του προέδρου του ΙΑ΄ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών Αθανάσιου Σερμιέ ο διαγωνισμός (πίνακας κατάταξης) του υπουργείου Δικαιοσύνης, μέσω του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 404 δικαστικών υπαλλήλων, Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, οι οποίο θα επανδρώσουν τα δικαστήρια και τις δικαστικές υπηρεσίες της χώρας.