Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

αρπαγη



Μάριος Παπαγεωργίου: Δύο συλλήψεις για την αρπαγή και δολοφονία του

Συνελήφθησαν κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης που εκδόθηκαν από τον Ανακριτή οι πρώτοι δύο κατηγορούμενοι της πρώτης ομάδας για την αρπαγή και την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012.



Πεύκη: Αποκύημα παιδικής φαντασίας η απόπειρα απαγωγής 12χρονης

Ιστορία παιδικής φαντασίας αποδείχθηκαν τελικά, τα όσα είχε ισχυριστεί 12χρονη μαθήτρια στους γονείς της, πριν από λίγες ημέρες, για δήθεν απόπειρα αρπαγής της έξω από το σχολείο της στην Πεύκη, από τρεις άνδρες που επέβαιναν σε λευκό φορτηγάκι.

Αρχικά, οι γονείς της μαθήτριας έκαναν σχετικά καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Πεύκης.



Απόπειρα αρπαγής βρέφους στην Θεσσαλονίκη

Απόπειρα αρπαγής βρέφους και ληστείας κατήγγειλαν στην Αστυνομία, μια 46χρονη και μια 32χρονη, συγγενείς, σύμφωνα με πληροφορίες, του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Νίκου Ταχιάου.



Ληστές πήγαν αρπάξουν μωρό από την αγκαλιά της μητέρας του

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, στις 15:30 δύο νεαροί Άραβες επιχείρησαν να αρπάξουν την τσάντα από μια γυναίκα που καθόταν μαζί με φίλη της σε παγκάκι του πάρκου Τσιρογιάννη.

Η γυναίκα αντιστάθηκε και έσφιξε γερά την τσάντα της. Οι Αλγερινοί, βλέποντας ότι δεν μπορούν να της την πάρουν, στράφηκαν προς τη φίλη της, η οποία κρατούσε στην αγκαλιά της το εννέα μηνών παιδί της.



Ανατροπή στην υπόθεση του εξαφανισμένου φαντάρου: Σενάριο αρπαγής εξετάζουν οι αρχές

Νέα συνταρακτικά στοιχεία έρχονται στο φως για τη μυστηριώδη εξαφάνιση από το πλοίο «Νήσος Ρόδος» του φαντάρου Σαράντη (Τάκης) Κολλιαδέλη, καθώς οι διωκτικές Αρχές που ερευνούν τον άλυτο γρίφο φαίνεται πως έχουν βάλει στο μικροσκόπιό τους δύο συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία θεωρούν ύποπτα.



Η μητέρα που εγκατέλειψε το μωρό της στο φλεγόμενο διαμέρισμα, το άρπαξε από την εντατική

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με το 14 μηνών βρέφος, το οποίο διασώθηκε από φλεγόμενο διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής από πυροσβέστες. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο Εισαγγελέας ζήτησε από την υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων να εντοπιστεί το παιδί και να επιστρέψει στο νοσοκομείο.