Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

αρνια



Αρνί και κατσίκι: Πώς φαίνεται αν είναι φρέσκο

Αυτές τις μέρες προμηθευόμαστε όλοι το κρέας που θα καταναλώσουμε το βράδυ της Ανάστασης στην μαγειρίτσα και την Κυριακή του Πάσχα, όταν και θα σουβλίσουμε αρνί, ή κατσίκι και φυσικά το παραδοσιακό κοκορέτσι.
Εκτός από το αν το αρνί, ή το κατσίκι που αγοράζουμε είναι φρέσκο, πρέπει να ξέρετε και από πού προέρχεται, ανάλογα με τις σφραγίδες που έχει επάνω του.



Έκλεψε με συνεργό αρνιά από άλλο κρεοπωλείο και τα πούλησε στο δικό του

Καθαρό κέρδος σε περίοδο γιορτών κατάφερε να βγάλει ένας κρεοπώλης στα Ιωάννινα, καθώς πούλησε στην επιχείρησή του κρέατα τα οποία -μαζί με έναν συνεργό του- είχαν κλέψει από άλλο κρεοπωλείο, στην περιοχή του Πωγωνίου Ιωαννίνων.



Κάλυμνος: Ομογενής επιχειρηματίας χάρισε 300 αρνιά σε άπορες οικογένειες

Τριακόσια αρνιά σε άπορες οικογένειες της Καλύμνου, προσέφερε ενόψει του Πάσχα ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας Γιάννης Χαλίκος, που κατάγεται από το νησί.



Το είδαμε και αυτό! Έκλεψαν δύο αρνιά και τα έβαλαν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου

Δεν πίστευαν τα μάτια τους οι αστυνομικοί όταν σε έλεγχο που έκαναν σ’ ένα αυτοκίνητο αντίκρισαν στο πίσω κάθισμα δύο… αρνιά. 
 


Φθιώτιδα: Άγνωστοι έκλεψαν τα αρνιά από στάνη και τα έσφαξαν

Όποια όνειρα έκανε ένας κτηνοτρόφος από την δυτική Φθιώτιδα για να βγάλει τα προς το ζην πουλώντας τα ζώα του στην αγορά των Χριστουγέννων, φρόντισαν να τα γκρεμίσουν άγνωστοι ζωοκλέφτες που εισέβαλαν στο ποιμνιοστάσιό του.



Του έκλεψαν 80 αρνιά αξίας 8.000 ευρώ!

Μια μεγάλη υπόθεση ζωοκλοπής, που έγινε σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου.